Söndagstur på asfalt i Roslagen.

Söndagstur på asfalt i Roslagen.
söndag, oktober 14, 2018 - 09:45

 

Hej!

Nu förväntas lite varmare och soligt väder besöka oss inför stundade prövningar, så nu på söndag tänker jag passa på att ta mig ut på vägarna och leda en asfaltstur i bl.a. skärgårdsmiljö.

Vi träffas på ICA:s parkering vid Karby Torg på Lindvägen i Brottby kl. 09:45, och återkommer till samma plats omkring kl. 16.00. Låt era kusar ha fått tanka erforderligt havre innan vi träffs.

Det kommer att bli en stillsam tur i en kaskad av höstfärger och strålande solsken. Det gäller att njuta när tillfällena ges...
Jag har förhandlat till mig en trevlig lunch på Marholmens Hotel & Konferens i Norrtälje, enbart för oss och för det facila priset av 115kr mot det brukliga helgpriset 255...ordentlig rabatt alltså! Beräknad lunchtid runt 12.30-13.00. Signe med personal hälsar oss varmt välkomna!

Vi stannar till här och där ungefär varje timma där ni kan dricka och äta medhavd förskaffning och fotografering är självklart tillåten för att dokumentera höstens och sällskapets skönhet.

Körsträckan blir runt 17 mil. Väglaget förväntas bli torrt, men med en hel del löv på vägarna så vi anpassar oss vid behov därefter. Lugnt, tryggt och säkert alltså.

Ingen GPX-fil finns till hands så bara följ efter mig så kommer allt att gå bra.

Väll mött, Cai

 

Lägg till kommentar

Logga in för att kommentera