D0 Riks

D0 - här hittar du sådant som berör hela klubben.

Annons

Artiklar

18 nov

Vi startar härmed en ny liten tradition här på hemsidan med miniporträtt av medlem. Vi kallar den för "En av oss...". Här kommer du att få möta lite olika medlemmar.

Intervju utförd av och text skapad av: Fredrik Odenman

17 nov

I veckan har vi skickat ut ett medlemsbrev avseende medlemskapet 2017. Tyvärr fick vi med föråldrade kontaktuppgifter till Svedea gällande vår Klubbförsäkring. Här hittar du rätt kontaktuppgifter.

6 nov

Senaste och Nyaste kan man väl säga när det gäller Bumsen - Senaste utgåvan och Nyaste redaktören på en gång. Välkommen Henning med en förnämlig tidning.

12 okt

I skrivande stund är det Oktober 2016 och under de närmaste månaderna kommer distrikten att planera aktiviteterna för 2017. Så tveka inte utan var med på planeringsmöten eller ta kontakt med ditt distriktsombud o ge förslag på aktiviteter. Kanske kan du hjälpa till med någon speciell aktivitet.

5 okt

Genom ett unikt avtal med försäkringsbolaget SVEDEA har BMW-klubbens medlemmar möjligheten teckna mc-försäkring gällande för mc, förare samt passagerare.
Denna Klubbförsäkring är framtagen med kravet "den bästa för de flesta".

21 jul

Att lägga några minuter om året på att kolla försäkringen kan visa sig vara en riktigt bra affär. Det är långt ifrån bara premie som kan få en avgörande del i vad det kostar. Som Medlem i BMW MC-klubben har du möjlighet att försäkra din ögonsten via klubbförsäkringen vilket ofta är mycket förmånligt.

26 feb

Då var det dags igen att sätta sig med senaste numret av Bumsen och njuta. Nummer 2 2015 finns tillgänglig att ladda ner från och med nu.

Länk till Bumsen finns i artikeln.

2 aug

Kansliet är stängt v 32-34.  All inkommande post och registrering av nytillkomna medlemmar under perioden behandlas v 35.Beställda och betalda profilkläder tom 20140731 kommer att hanteras vecka 31.Beställda och betalda profilkläder under perioden

17 maj

BMW-klubbens styrelse består av åtta personer som väljs av föreningens årsstämma.

Vilka som ingår i styrelsen hittar du under Om klubben/Funktionärer. Styrelsen träffas vid två-fyra tillfällen under året och har däremellan styrelsemöten på distans.