D10 Göteborg

Riksaktiviteter

Aktiviteter i D10

Distriktsombud

Annelie Carlsson
mcQ
Mats Hermansson
Distriktsombud D10 Göteborg med omnejd.
Kungälv / Diseröd
Mona Olsson
Distriktsombud D10 Göteborg med omnejd.
Alafors

Hej!

Augusti månad, med alla sina fjärilar och ljumma kvällar är här.
Flertalet har nu återgått till vardagen efter en härlig ledighet som för många spenderats på mc.

Det betyder inte att mc-säsongen är slut. Än finns det kommande aktiviteter.
Kvällsturerna återkommer den 13 augusti med kvällsgrus, och den 20:e med en asfaltstur.       Kvällsturer och spontanturer annonseras endast på distriktets Facebook-sida.

Helgturerna återstartar och håller på fram till och med Långkalsongrundan den 5 oktober. Med Höstgruset som grädde på moset, veckan efter.
Håll utkik på vår hemsida för mer information om turerna.

Vi passar också på att tipsa om Höstträffen Off-Bike den 16 november, på hotell Scandic Europa, Göteborg. Anmälan öppnas i september då även ytterligare info kommer.

Har du funderat på hur klubbens aktiviteter blir av?
Jo, de bygger helt på ideellt arbete från medlemmar:
Varje höst formerar vi en funktionärsgrupp.
Alla som har en idé om en aktivitet som de vill genomföra är välkomna till den gruppen. Vi hjälps åt i gruppen att planera och genomföra aktiviteterna. Vi utbildar även i hur man genomför ett arrangemang och leder en tur.
Vi behöver dig och dina idéer för att fortsatt kunna erbjuda ett brett utbud av aktiviteter samt hitta på nya.
Håll utkik efter inbjudan till funktionärsgruppens planeringsmöte i höst inför nästa säsong!

Detta möte planeras preliminärt till sista helgen i september.

 

Sensommarhälsningar från era distriktsombud i D10
Mona Olsson och Mats Hermansson

BMW MC-klubben Sverige

 

 

 


 

Angående aktiviteter.

Om vi ställer in en aktivitet pga regn eller annan orsak så meddelas alltid detta under respektive aktivitet dagen innan efter kl. 16.00.

Frågor eller funderingar om D10s hemsida maila webmaster Mats S.

 

 

 

Annons

Artiklar

15 jun

 

Hej alla teaterentusiaster!

Kan tyckas långt till teatersäsongen men teaterbiljetter är bokade och den första måste lämnas besked på redan 3/8 och jag behöver besked från er att ni skall med senast den 29-de juli!

Bokade evenemang denna säsong:

1 maj

Söndagen den 22 april samlades ett gäng körsugna mc-förare på gokartbanan i Varberg för att förkovra sig.
Syftet med KNIX-kursen är att utbilda säkrare hojåkare och framför allt att hitta körkänslan igen efter en vinter där dom allra flesta inte kört mc på några månader.

19 apr

Nu har vi bildat en Classic sektion i klubben och Håkan Runfeldt och Izvor Radovic välkomnar oss ti

2 maj

Solen sken redan tidigt denna måndag även om det var lite kyligt på morgonen, något som åtgärdades snabbt allt eftersom klockan gick. Cirka 55 hojar samlades i Alingsås från hela södra/västra Sverige för en heldags grusutflykt mot Herrljunga med avslut i Bollebygd. 

23 dec

Tyvärr blev annonsen om mellandagsrean hos Bike i Trollhättan Göteborg fel i Bumsen 5.16. Vi ber om ursäkt för detta och vill därmed kompensera genom att publicera Bike annonsen i denna artikel.

12 nov

Lördagen 2016-11-05 hade Region Väst planeringsmöte i Lidköping inför 2017. Vi summerade vad vi utfört under året och inte minst planerades den kommande säsongen. Utan att gå händelserna i förväg kan jag lova att 2017 blir bra!

22 okt

Vi samlades hos Bike Göteborg på kvällen den 19 okt, lite mörkt och ruggigt börjar det bli, kul att en del kom dit på motorcykel, det gillar vi!

Kvällen gick lite i oktoberfest tema med gulaschsoppa, bröd och öl (lätt och mellanöl såklart). Kvällen började med mat och mingel.

18 aug

Lördagen 17/8 samlades ett tjugotal nyfikna MC åkare i Fjärås för att ta del i turen som endast några få invigda + turledare visste om var slutmålet var. Turledarna hade dock sedan turen lades ut på hemsidan kommit med några ledtrådar då o då allt eftersom vi närmade oss startdatum.