D6 Värmland - Dalarna

Riksaktiviteter

Annons

Distriktsombud

Lars G Granrud
Distriktsombud i D6

Annons

Artiklar

1 feb

Under MC Mässan i Göteborg hälsade några på oss i klubbmontern som efterfrågade en Classic sektion, i klubben. I vår norska broderklubb finns en aktiv Classic sektion och vi skulle kunna ha en sådan i BMW MC-klubben Sverige också. Vill du det?

31 jan

Välkommen till BMW MC-klubben Sveriges årsmöte 2018. Årsmötet genomförs lördagen den 9 juni kl. 10:00 på Gotland. Ingen föranmälan behövs men kom i tid då alla deltagare ska registreras innan vi startar. Välkommen! //Styrelsen

1 nov

Hej alla medlemmar!
Nu så har äntligen klubbshopen öppnat igen! Då vi kommer fokusera på kvalitet framför kvantitet kommer vi starta upp med ett basutbud bestående av plagg i form av lång- och kortärmade -shirts, pikétröjor i två olika kvaliteter och modeller samt cardigans.

23 dec

Tyvärr blev annonsen om mellandagsrean hos Bike i Trollhättan Göteborg fel i Bumsen 5.16. Vi ber om ursäkt för detta och vill därmed kompensera genom att publicera Bike annonsen i denna artikel.

12 nov

Lördagen 2016-11-05 hade Region Väst planeringsmöte i Lidköping inför 2017. Vi summerade vad vi utfört under året och inte minst planerades den kommande säsongen. Utan att gå händelserna i förväg kan jag lova att 2017 blir bra!

4 maj

Nu är det äntligen dags - vi åker till Enköping och tittar på blommande Magnoliaträd!

Vi samlas på parkeringen vid ICA-Maxi i Borlänge en kvart före kl 11 torsdagen den 5 maj och åker på lättkörda asfaltsvägar till och från Enköping.

23 apr

Planerade aktiviteter I D6, 2016

Datum Distrikt Aktivitet Kategori Längd Anmärkning / Utgår från

Lö 23 april D6/McQ Upptaktsträff Tällberg Tema 10-14

To 5 Maj D6/McQ Hemlig tur Touring Heldag Karlstad

12 apr

Kommande inom D6:

- Magnoliatur med McQ i maj- åka till Enköping och titta på de blommande Magnoliaträden. Datum anpassas till blomningen och därför ej bestämt.

- Kruttur till Tyfors i juni. Rekning återstår så vi återkommer med datum.

6 apr

Dags för årets upptaktsträff. Vi träffas som vanligt hos EMD i Gagnef den 18 april kl 10:00. Vi håller agendan för dagen hemlig tills vidare men vi bjuder naturligtvis på fika!

Koordinater till EMD: N60 35.741 E15 03.131

8 mar

I år kör vi igen! I Värmland. 17-20 september 2015. Bas i Solbacka (Sunne).

Sidor

Annons