D7 ABC län

Aktiviteter i D7

Distriktsombud

Susanne Bessman
Distriktsombud D7
Christian Hollmann
Distriktsombud D7
Nyfiken typ som gillar att resa långt och länge! Får jag en chans så ger jag mig iväg. Utgår från Tumba strax söder om Stockholm och umgås gärna med kamraterna i distriktet, landet, världen. En R1200GS har frälst min värld på två hjul, och finns jag inte resandes på dessa tar jag mig gärna och bokstavligen vatten över huvudet. Favoritplatsen är Röda Havet och reven i "Deep South". Foto finns i aktivitetsgöromålen liksom amatörradio (SMØCRT) med kontakter jorden runt.
Anders Sandmark
Distriktsombud D7
0

Aktuellt 

Planering inför 2019 !

Planering för vintersäsongen...

Planering för hojsäsongen,

Planering för MC Mässan,

Planering för vårens avrostning...

 

Mycket är på gång...

Hör av dig till d7@bmwklubben.se om du vill vara med och planera eller om du har förslag på aktiviteter till nästa säsong!

Körningar

Kvällskörning varje tisdag under säsongen. Jämna veckor kör vi norrut och udda veckor söderut (läs mer om tisdagskörningar här!)

Onsdagsgruppen kör heldagsturer för daglediga och på helgerna körs det oftast minst en tur (och har vi riktig tur kan det till och med bli flera turer samma dag... :)).

Turledar-akademin

Turledar-akademin kommer att köra omgång nr 3 i vinter!

12 nygamla medlemmar kommer att få baskunskaper i hur man planerar och leder en tur, inkl GPS-kurs, L-ABC-kurs (först på plats vid en olycka), massor av erfarenhetsutbyten och diskussioner samt en avslutande praktiktur.

Tycker du det låter kul och vill anmäla intresse för att gå utbildningen inför nästa säsong, skicka ett mail till d7@bmwklubben.se

AKTIVITETER 2018

Se listan till höger för planerade aktiviteter!

Det finns fler aktiviteter inplanerade och som kommer att läggas upp vartefter. 

Exempel på aktiviteter 2018:

 • GPS-kurs
 • Grus för alla
 • Snöå Bruk
 • Innan staden vaknar
 • Nationaldagstur
 • Kaffetur
 • Hassetur
 • mcQ-tur
 • Gruskurs i Kungsfors
 • Vingårdstur
 • Roslagstur
 • "Onsdagslördag"
 • Höstgrus
 • Femörefortet
 • Grönsöö

Dessutom flera helgturer och ännu flera onsdagskörningar...

Det finns självklart alltid utrymme för att klämma in fler roliga medlemsaktiviteter.

Alla som har en idé är välkomna att höra av sig till d7@bmwklubben.se så hjälper vi till att lägga upp på hemsidan, hyra lokal, skicka mail eller vad som behövs för att hjälpa dig att genomföra just Din önskeaktivitet!

TISDAGSKÖRNINGAR

Första tisdagskörningen för 2018 kördes den 17 april (och vädret var med oss!!).

Läs mer om dessa körningar under rubriken "D7 Informerar" till vänster på sidan.

OBS! Vi söker fler som vill leda tisdagskörningar! Hör av dig till oss via mail eller säg till när vi ses!

Vi söker också någon som brinner för tisdagskörningarna och som tycker det skulle vara roligt att vara huvudfunktionär för tisdagskörningarna (hålla kontakt med alla gruppledare, hålla kontakt med olika fikaställen mm)

 

Vissa av aktiviteterna kräver föranmälan. Läs mer om varje aktivitet i kolumnen till höger.

Ta gärna för vana att hålla koll på Hemsidan efter uppdateringar :)

VÅRT DISTRIKT OMFATTAR Stockholm, Nynäshamn, Södertälje, Uppsala och Norrtälje med omnejd. Vi som är distriktsombud lyssnar på er och leder in verksamheten efter era önskemål.

Under högsäsong lägger vi tyngdpunkten på: touring, grus, bana och säkerhet. Under lågsäsong ordnar vi träffar för utbildning och gemenskap.

Månadsmejl om vad som händer skickas till alla medlemmar i distriktet som har en e-postadress registrerad i medlemsregistret.

Har du idéer, förslag på aktiviteter eller vill du hjälpa till mer aktivt som funktionär i klubben? Skicka ett mail till d7@bmwklubben.se så kontaktar vi dig!

VI SOM JOBBAR FÖR D7 ÄR: DO: Susanne Bessman, Anders Sandmark och Christian Hollmann

mcQ: Vakant

RO: Lovisa Hell (kontakt med region och styrelse)

Enklast når du oss via mail genom att skicka till d7@bmwklubben.se

Annons

Artiklar

11 jun

Efter fyra år i styrelsen varav två år som ordförande valde Niclas Elneus att avgå som ordförande i BMW MC-klubben Sverige och till ny ordförande valdes Andreas Wennborg från Stockholm. 

Nya styrelsen består av; 

19 apr

Nu har vi bildat en Classic sektion i klubben och Håkan Runfeldt och Izvor Radovic välkomnar oss ti

14 okt

 

Rundan genomfördes enl bilden ovan

Återkommer med mer text och bilder efterhand

 

 

28 sep

Det bubblar av aktivitet runtom i landet just nu i klubben. Såg ett inlägg på Facebook från Lasse Eklöf som tar många fina foton på våra aktiviteter och med Andreas o Thomas som turledare o sweeper denna gång.

9 sep

Så blev det efter 4-5 dagars vila och dagsturer utefter Moroccos Atlantkust dags att rikta in styret mot Merzouga. Planen var att det skulle ta 5 dagar och jag hade via Booking letat upp lämpliga ställen för övernattning. Jag kände mig laddad och hojen lastad och klar.

5 sep

I några delar skriver jag om en 3 veckors hoj runda

21 aug

Nu kör planeringen igång inför Årsträff Gotland med Årsmöte 2018. En arbetsgrupp för Årsträff Gotland etablerad men fler funktionärer behövs.

6 jun

21 maj, 03:55. När jag går ut till garaget denna söndagsmorgon är det ännu en tidig morgon. Solen har precis vaknat till liv men visar bara sig med några få strimmor. Jag stänger försiktigt dörren bakom mig för att inte väcka övriga i familjen.

25 apr
Vi kunde inte låta bli att publicera detta positiva glädjeyttrande från Lasse i ett Facebookinlägg i D7. Nu har Börje Elmgren med kamrater sett till att gruskörningen har kommit igång på allvar i öster. Läs Lasse Eklöfs inlägg och se hans fina foton nedan och i galleri på D7 sidan.

Sidor

Annons