Ibland vill/kan man inte laga mat själv så vad göra?
Ta med och värma upp matrester från gårdagen till jobbet?
Egen mat under hojresandet?
Min egen tidigare erfarenhet har varit att s.k. färdigmat är rena dyngan.
Väldigt dåliga kulinariska upplevelser från Dafgårds mfl.
Mycket av det billiga (tex ris), vattniga smaklösa grönsaker, och något väldigt smått och svårtuggat (kött) har varit receptet.
Dessutom blev det knappast bättre av att använda mikrovågsugnen.
Nyligen testade jag ett gäng olika produkter pga ren nyfikenhet.
Var upplevelsen lika skräckfylld som tidigare?
Glädjande nog har det hänt något.
"Microvac": En ny behållare för maten som tjuter (locket utvidgar sig) när maten är färdig.
Perfekt tillagad efter mindre än fyra minuter i mikrovågsugnen.
Varje portion innehåller gott om tex kött/fisk - inte något litet gömt under en stor hög med bara ris/pasta.
Helt klart i klass med hemlagat.
https://www.gronko.se/
https://www.gooh.se/
Av ovanstående håller jag Grön Ko snäppet högre.
Inte bara är Grön Kos maträtter ekologiska utan även riktig goda.
Fullt i klass med en bra lunchrestaurang.
Båda lär finnas i flertalet matbutiker.