Tisdagstur med regnbåge
04 december 2023 - 17:00

D7 AW för medlemmar

D7

Måndagen den 4 december har vi en AW för dig som är medlem i BMW klubben D7. Vi träffas på Bishops Arms i Sundbyberg på Landsvägen 49.

Vad är bättre än att träffa trevliga BMW-vänner på en AW när höstmörkret lägger sig och nästa säsong känns lite avlägsen?

Vi träffas, den som vill äter en bit mat, kanske tar en öl och snackar minnen från i somras. Vi kommer att ha tillgång till ett enskilt rum som är öppet för oss från kl 17.00 och vi räknar med att vi äter ca kl 18.00. Lokalen tar 50 personer så först till kvarn gäller, anmälan kommer att stänga om vi uppnår 50 anmälda. Vidare så kommer DO att ha en liten sammanfattning av årets alla aktiviteter och vi vill gärna ha en fortsatt diskussion om hur vi kan göra den här fantastiska klubben ännu bättre. 

Mat och dryck betalar var och en för sig på plats och för att matlogistiken ska fungera ordentligt så behöver vi förbeställa maten senast den 27 november. Välj något smarrigt från den bifogade menyn och skriv ditt val i din anmälan till kvällen. Vill du inte beställa någon mat så skriver du "ingen mat" i fältet.

Bishops Arms i Sundbyberg ligger i direkt anslutning till pendeltåg, T-bana, Tvärbanan samt bussar. Det är lätt att ta sig hit med allmänna färdmedel. Kommer du med bil eller hoj så finns det parkeringar längs närliggande gator eller P-hus på Humblegatan 30. Man kan även parkera på Willys parkering som har infart från Löfströms Allé.

Vi ses där - varmt välkommen!

DO D7

Niclas, Heli, Joakim, Stephan

Meny Bishops arms.docx