Basecamp
28 oktober 2021 - 19:00

Basecamp

D15

Basecamp, vår vän som hjälper oss hitta de härliga och kurviga vägarna.

Inom D15 kommer vi att göra en uppföljning på vårens webföreläsningar om Basecamp. Vi söker därför 6 frivilliga som vill lära sig mer om Basecamp för Windows. Om denna första utbildningsomgång blir framgångsrik så kommer vi att översätta materialet till MAC.

Utbildningen kommer att baseras på självstudier av övningsuppgifter varvat med workshopar där vi reder ut oklarheter. Vi kommer att hålla 3 till 4st workshop med en veckas mellanrum. Övningsuppgifter kommer att skickas ut ca en vecka innan första workshop .

Övningsuppgifter kommer att skickas ut ca en vecka innan första workshop.

Detta förutsätter då att deltagarna jobbar med självstudier eftersom workshoparna inte innebär någon genomgång av övningsuppgifterna utan bara är till för att svara på frågor och reda ut oklarheter. Den som anmäler sig till utbildningen måste vara beredd att sätta till ca 25 timmars arbete på uppgifterna.

Vi har begränsat antal deltagare till 6 st för att alla skall få möjlighet att ställa frågor och lämna synpunkter.

Det förutsätter också att deltagarna har installerat senaste version av Basecamp och senaste version av karta.

Workshopar är preliminärt planerade till 28/10, 4/11, 11/11 och 18/11 klockan 19:00

Vi söker också några volontärer som är mycket kunniga i Basecamp och som är villiga att köra egna workshopar utifrån övningsuppgifterna. Volontärerna förutsätts då vara observatörer i första omgångens utbildning.

För vidare information: jerry.johnsson@mailbox.org.