Bild grusväg
13 maj 2022 - 19:00 - 15 maj 2022 - 13:00

D10 Tiveden Spring Tour

D9 D8 D10

Grus Resa

Välkommen till Tiveden Spring Tour, TST 2022!

I år flyttar vi TST norrut till nya jaktmarker. Vi utgår från Askersund och det gemensamma boende är Best Western Hotel Norra Vättern.

Samling i Askersund fredag eftermiddag med gemensam middag på hotellet. Körning på lördagen som avslutas med gemensam mat på kvällen och så hemresa på söndagen. Det kommer finnas gemensamma tillfartsrutter från Göteborgsområdet och kanske även från annat håll på fredagen respektive dito rutter hem på söndagen.

När det gäller lördagens körningar så går vi tillbaka som det var när vi startade TST, nämligen grus för alla äventyrshojar i varierande storlekar. Det är Blå (lätt) svårighetsgrad som gäller. För den som vill söka egna utmaningar så går det att välja några turer från tidigare år. Körningen sker i första hand i små grupper som var och en sätter samman på lördag morgon. Ruttförslag i form av Spår i GPX-format kommer att distribueras till deltagarna.

För att delta ska du vara en någorlunda van grusåkare och ha däck som klarar varierande underlag. Turerna blir ca 25 mil långa. Räkna med att det kan vara sand, blött och halt, beroende på väder och vind. Det kommer att fungera med en motorcykel som exempel­vis BMW R 1200/1250 GS, det är inte endurokörning vi talar om.

All information hittar du i prospektet i PDF-format längst ned på denna sida. Läs noga!

Anmälan dig så här (sista anmälningsdag 2022-04-22):

 • Ring eller maila hotellet 0583 120 10 respektive info@norravattern.se
 • Ange koden ”TST Grustur”.
 • Boka Enkel- eller Dubbelrum.
 • Vid bokning av dubbelrum, ange vem du ska bo med.
 • För varje bokning så ange per person:
  • Namn
  • Telefonnummer
  • Mailadress

OBS! Max 50 deltagare!

Viktigt om turerna!
Turerna på TST är framtagna och rekade av entusiaster. Det ligger många timmars arbete bakom. Vi försöker skapa nya rutter för att inte belasta tidigare vägsträckor mer än nödvändig, samtidigt som deltagarna ska få nya upplevelser.

Dessa turer är avsedda enbart för TST. Därför vill vi INTE att de sprids till personer som inte deltar i evenemanget, delas på olika forum, publiceras som förslag på bra grusvägar, använd i kommersiellt syfte etc.

Tack för att du uppskattar vårt arbete och respekterar att turerna enbart är tänkta att användas vid detta tillfälle!

 

Frågor? Kontakta lars.leven@bmwklubben.se

 

Välkomna!

Prospekt Tiveden Spring Tour 2022.pdf

Andra aktiviteter du kan vara intresserad av