D11 Blekingerundan
06 juni 2021 - 10:00

D11 Blekingerundan

Anmälan är nu åter öppen eftersom vi kommer att anordna två asfaltsgrupper. 
Däremot är det ett tak på 8 deltagare för grus och 16 på asfalt. 
Vi kan tyvärr inte sätta en automatisk funktion där anmälan stängs vid uppnått antal deltagare utan vi får tyvärr förbehålla oss rätten att dra ett streck när vi nått taket och dessvärre avanmälan om det har kommit någon för mycket. 
Sist in först ut tillämpas både i arbetslivet, men också här.
 

 

Välkomna att följa med Marcus, Lars och Torgny på rundor genom delar av det vackra Blekinge den 6 juni.
Vi startar asfaltrundan i Karlshamn och avslutar i Kristianopel, På asfaltsrundan är det endast asfaltvägar även om en del sträckor är både smala och kurviga.

Grusrundan startar i Ronneby, vid avfart Viggen och den obemannade OK/Q8 macken.  På grusturen utlovas både modellen större men självklart även mindre vägar, precis som det brukar bli! Vi kommer förhoppningsvis fram till Kristianopel och ansluter till asfaltsgänget 1430.

Asfaltrundan är ca 15-18 mil.
Vi träffas i Karlshamn hamn vid parkeringen vid östra piren kl 10
Avfärd kl 10:30 med några stopp för bensträckare på vägen innan vi slutar vår resa i Kristianopel vid ca 14:30, där rundorna slutar.

Anmäl dig direkt i anmälningsformuläret här på sidan.  Beroende på pandemisituationen så behöver vi ha kontroll på antal deltagare.

Meddela deltagande senast torsdag 3 juni och ange om ni vill köra asfalt eller grus.

OBS vi följer naturligtvis BMW klubbens och myndigheters rekommendationer. 
Detta innebär att fika & mat sker i egen regi, vi har inga bokade arrangemang för detta dessutom kommer vi att begränsa deltagare till  8st per grupp. 
 
Välkomna önskar,
Marcus (grus) Lars och Torgny (asfalt)