Öland.
25 september 2021 - 09:30

D11 Öland Experience 2021

Välkommen till Öland Experience med D11!

OBS Glöm inte medta fika och lunch för hela dagen! 

Vi upprepar denna populära aktivitet även 2021 :-).  Missa inte en härlig mc-dag på Öland. I år blir det fokus på asfaltskurvor.  Vi delar eventuellt upp oss i mindre grupper lite beroende på hur många vi blir.

I helgen var vi ute och la rutten "Öland Experiens". Vi fick tiĺl en bra runda i ett omväxlande landskap, lövskog, barrskog och tuijaskog! Givetvis går rutten också över Alvar- och havsnära-vägar. Huvudturen som blir 22 mil (Träffpunkt Öland tour och retur), varav knappt 4 mil är "landsvägsgrus", men kommer att avslutas norr om Borgholm för egen hemfärd. 

För oss som har tid, vill och känner sig hågade har vi tänkt en 2 mil längre hemfärd med ungefär hälften som inte är hårdgjort underlag (kräver nån form av grövre däck och lite vana) 

Vi har tänkt att vi samlas vid Träffpunkt Öland i Färjestaden, klockan 9.00 för att göra oss klara för genomgång 9.20 och avfärd 9.30. Allt för att vi skall vara tillbaka vid brofästet till utlovad tid (3- halvfyra eller 4- halvfem) beroende på vald rutt sista biten. 

 

Vi hoppas på bra dag!
Välkomna Bengt och Håkan.


Praktisk information 

Samling
Träffpunkt Öland kl. 09.00.
Avfärd 09.30 (så att eventuella långväga besökare hinner fram)

Åter samlingsplatsen senast ca. kl. 16.00

Vi stannar på fina platser där vi äter medhavd fika och lunch  

Så missa inte att ta med Lunch och fika för hela dagen  

 

Kontaktpersoner
Bengt Bolander och Håkan Bergström


Lite bilder från rekrunda tidigare år.

3

9

14

22

23

 

 

25

27

 

36

 

38

1