Paulo
12 september 2020 - 18:30

D11 PUB FUNK @ Söderport

Uppdaterad information 20200324

Hej

På grund av rådande Coronatider så har denna aktivitet och konserten med Paulo Mendonca flyttats fram till de 12 september. Så det innebär att det är öppet för anmälan till den
12 september och att vi återkommer i augusti och kollar upp läget då.  Har du redan köpt biljett till Paulos konsert så är den giltig även den 12/9.

//Niclas

...................................................

Hej,

Vi tycker att det hade varit kul att sammanstråla i D11, tjöta lite hoj, äta gott och avsluta med en svängig konsert med Paulo Mendonca.

Och allt händer på SöderPort i Kalmar fredagen den 12 september.  Vi har förhandsbokat 15-20 platser men anpassar detta utifrån intresse. Ta med partner och mc vänner. Blir en kul kväll på Söderport. Ett tillfälle också att drömma om kommande mc säsong.


Vad behöver du göra?

1. Anmäl dig och dina kompisar så att vi får en indikation på att du kommer så att vi kan reservera rätt antal bordsplatser på Söderport. Anmäl dig/er här >>

2. Köp konsertbiljett till Paulo´s spelning (170 kr). Det gör du här >>

3. Dyk upp på Söderport med glatt humör kl. 18.30 den 12 september. Mat beställer du på plats. Enklast så. Finns enkel a la cart och eventuellt buffé.

 

Mer information och kontakt

Information om Söderport och Paulo Mendonca >>


Har du frågor så hör av dig till Niclas Elneus, niclas@elneus.se (+46 70 6363425)


VälkomnaNiclas Elneus  &  Annica Furudahl