--
21 maj 2022 - 10:00 - 30 maj 2022 - 21:00

D11 Tur till Fjordkør 2022 (Fullbokad)

Välkommen till D11 Tur till Fjordkør 2022 (Fullbokad - Du kan anmäla dig men hamnar då på kölista)

Vi planerar att köra till Norge och delta på ett arrangemang som kallas Fjordkjør vilket arrangeras av Norska vänner under torsdag kväll - söndag sista veckan i maj.  Från Sverige avreser vi mot Norge redan på lördagen helgen före och kör sedan på vackra vägar till Fjordkjør där vi kan följa med våra norska vänner på deras favoritvägar som de visar oss under två dagar (fredag och lördag). På söndagen bär det hemåt igen och vi landar tillbaka hemma på måndag kvällen om ni inte väljer att avvika och fortsätta på egna äventyr i Norge.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Aktivitetsbeskrivning av Fjordkør 2022 från våra Norska vänner (och utformad för de Norska deltagarna):

Fjordkjør arrangeres for andre gang, og handler om fantastiske veier i vakkert fjordlandskap. Og selvsagt om hyggelig samvær med gamle og nye venner. I år møtes vi direkte på vår base i Førde Camping torsdag kveld. Dette er på Kristi Himmelfartsdag, så de fleste har fri. Guidede turer fredag og lørdag, og hjemreise søndag. Det vil i hovedsak være asfaltkjøring.
Deltageravgiften er på kr 1000,- (passasjer kr 500,-). De som melder seg på i løpet av januar får t-skjorter inkludert. Vi har foreløpig satt et tak på 50 deltagere (+ evt passasjerer).
Påmelding kan kun gjøres ved å betale inn deltageravgift på Vipps til FJELLKJØR (#689538). Oppgi navn på deltagere det betales for og t-skjortestørrelse om du er tidlig ute.
De som ikke har tilgang til Vipps (f.eks svenske deltagere) kan sende PM til Kenneth, så ordner vi det.

 
Overnatting bestilles av den enkelte direkte fra Førde Camping https://fordecamping.com
 
//Kenneth Nordahl-Pedersen med vänner

--------------------------------------------------------------------------------------------

Praktiska detaljer

Aktiviteten kommer sannolikt snabbt bli fullbokad. Det finns totalt 50 platser och då räknar jag med att vi sätter ett tak med 10-15 deltagare från D11.  Planen är att vi avreser lördag 21 maj från Sverige och sen så sakta smyger in i Norge och passerar en mängd vackra vyer och vägar innan vi når fram till Førde torsdag kväll 26/5 där vi upprättar vårt basläger. Under fredag och lördag följer vi med på olika guidade turer där våra Norska vänner visar oss de vackraste kurvorna i Fjordlanskapet runt Førde. Kommer att bli magiskt. Sen styr vi hemåt på söndagen igen och ankommer till Småland måndag eftermiddag/kväll.

Den här aktiviteten kommer sannolikt att bli relativt snabbt fullbokad så jag tänker att vi nu tar in anmälan och när aktiviteten är fullbokad (tänker ca 10-15 deltagare) så tar vi vidare praktisk planering tillsammans i en separat Facebook grupp som jag bjuder in er till.

Vi behöver vara snabba med att anmäla oss och boka oss hos våra Norska vänner då de har ett tak om totalt 50 deltagare på Fjordkør 2022. Vill du följa med så anmäl dig snabbt här på denna sida så tar vi vidare diskussion om praktiska detaljer i en separat FB grupp för anmälda deltagare. jag förmedlar alla våras anmälningar över till Kenneth Nordahl-Pedersen.

Anmälan

Anmäl dig om du vill följa med på vår Fjordkør vecka här >>  (efter anmälan bjuds du in till en FB grupp för vidare planering och praktisk information).


Kontakt och samordning
Niclas Elneus, niclas.elneus@bmwklubben.se

 

 

Andra aktiviteter du kan vara intresserad av