Mysig väg bredvid Sjö
04 juli 2020 - 09:00

D7 Sörmlandsrundan

Då turen 4/7 är så populär kör vi samma tur även 11/7, passa på att anmäla dig här

Turledare: Pier Ravetti

Kökarl/Sweeper: Robert Mlakar

Turlängd: ca 32 mil

Avfärd: kl. 0900 

 

Vi startar från Väster om Södertälje kl. 0900. Exakt plats samt GPX-filer mejlas till anmälda deltagare.  Vi tar oss sedan ner på fina mc vägar mot Kolmården, vi kommer passera Laxne, Gnesta och Östermalma där vi stannar upp för en fika.

Därefter fortsätter färden ner till kolmården via Runtuna, Tista och Stigtomta. När vi kommer till Nävekvarn så kör vi utflyktsvägen, någonstans på vägen kommer vi stanna inta våran medhavda Lunch.

Efter Lunchen så börjar vi med ett tankstopp vid Stavsjö därefter är vi redo att ta oss an dom riktigt fina kurviga vägarna.

Vi åker på klassiska slingrande MC vägar i fantastisk sörmländsk natur genom Viråbruk, Glindran, Forssjö, Granhed och Harpsund där vi stannar till en liten stund för en bensträckare och fika.

Därefter så åker vi vidare till Mellösa för att sen ta en transportsträcka på 55:an till sjön Dunkern och Misteln som vi följer hela vägen förbi Gryts Kyrka och ut på 57:an. Efter några km svänger vi  upp på 223:an som tar oss på breda kurviga vägar mot Blacksta och Laxne för att sedan komma till Läggesta där vi åker avslappnat tillbaks på Strängnäsvägen till vårt slutmål (väster om Södertälje).

Ta med egen fika, lunch, dricka och tilltugg då vi inte stannar vid någon restaurang under dagen, allt för att minimera smittspridningsrisker. Håll gott avstånd till gruppkamraterna och ta gärna med egen handsprit och/eller våtservetter.

Var på plats ny tankad och i god tid för en genomgång innan startar.

Max 15 deltagare, endast för klubbmedlemmar.

 

Välkomna!

Pier och Robert

 

OBS: Anmälan stänger 2/7 20:00