karta
09 februari 2021 - 20:00

GPS-seminarium online Region Syd, 1 (3)

D11 D14 D15

Utbildning

Virtuell GPS-kurs med BMW MC-klubben, Region Syd! 

I dessa Corona-tider erbjuder Region Syd en GPS-kurs online i seminarieform vid tre tillfällen. Deltagande är kostnadsfritt och för att delta klickar man på nedan länk ett par minuter innan seminariet börjar.

Seminariet är tänkt att motsvara en ”vanlig” kurs-dag och genomförs vid tre tillfällen. Man får en eller ett par uppgifter mellan första, andra och tredje tillfället.

Utrustning som krävs för att kunna delta: Dator med Chrome eller Nya Edge. Högtalare och mikrofon (option) kopplat till datorn, gärna via USB. Kursen kommer köras med BaseCamp för Windows men även Mac användare kommer att kunna tillgodo göra sig kursen. 

Tillfälle 1 av 3: 2021-02-09 (tisdag), kl. 19:00 – 20:00 

Länk att klicka på för att delta vid tillfälle 1:  http://bit.ly/2NYsFrP  OBS! Ett Region Syd-event. Sprid inte länken vidare (för att undvika överbelastning). Övriga regioner kommer ha sina egna seminarium. Ingen föranmälan. Seminariet körs i Teams, se bifogat pdf-dokument sist på sidan för instruktioner. Prova FÖRE mötet att det fungerar för dig, länken är tillgänglig redan nu!

Innehåll vid tillfälle 1:

• Hantera Garmin Express.
• Kunna uppdatera BaseCamp och sin GPS-enhet.
• Profilinställningar i BaseCamp.
• Göra enkla rutter i BaseCamp.
• Spara rutten i bibliotek, kopiera och flytta rutt.

Kursmaterial: https://bit.ly/3tKjyLN (för del 1-3)

Kursledare: Andreas Wennborg.

 

Seminarium etc i Teams_0.pdf