Karta
02 juni 2020 - 19:00

GPS-seminarium online Region Väst, 3 (3)

Virtuell GPS-kurs med BMW MC-klubben, Region Väst! 

I dessa Corona-tider erbjuder Region Väst en GPS-kurs online i seminarieform vid tre tillfällen. Deltagande är kostnadsfritt och för att delta klickar man på nedan länk ett par minuter innan seminariet börjar.

Seminariet är tänkt att motsvara en ”vanlig” kurs-dag och genomförs vid tre tillfällen. Man får en eller ett par uppgifter mellan första, andra och tredje tillfället.

Utrustning som krävs för att kunna delta: dator med Chrome eller Nya Edge. Högtalare och mikrofon (option) kopplat till datorn, gärna via USB. Kursen kommer köras med BaseCamp för Windows men även Mac användare kommer att kunna tillgodo göra sig kursen. 

Tillfälle 3 av 3: 2020-06-02 (tisdag), kl. 19:00 – 20:00 

Länk att klicka på för att delta vid tillfälle 3: https://bit.ly/2Tot2vN Obs ett Region Väst-event. Sprid inte länken vidare (för att undvika överbelastning). Övriga regioner kommer ha sina egna seminarium. Ingen föranmälan. Seminariet körs i Teams, se bifogat pdf-dokument sist på sidan för instruktioner. Prova FÖRE mötet att det fungerar för dig, länken är tillgänglig redan nu!

Innehåll vid tillfälle 3:

• Överföra rutt till GPS -enheten.
• Kunna hantera rutter och spår i GPS:en.
• Profilinställningar i GPS-enheten.

Kursledare: Andreas Wennborg

Hjärtligt välkomna!

:

Seminarium etc i Teams_1.pdf