Bild på glada människor i D7
04 juni 2022 - 09:00

Mälaren runt motsols - En svensk MC-klassiker

D1 D2 D3 D4 D5 D7 D9 D12 D6 D8 D10 D11 D14 D15 D13

Asfalt Dagsutflykt

 Här är information om Mälaren runt med start i Nykvarn.

 

Här kommer viktig information för dig att ta del av.

 

Starten sker på:

OKQ8 Nykvarn, Gamla Strängnäsvägen 509, 155 91 Nykvarn

 

Vi samlas 8:30 för avprickning (kom i tid) och vi kommer vara tillbaka efter turen ca 18:00. Detta betyder att det är en lång dag vi har framför oss med mycket trevlig körning. Turen är ca 335 km, och vi kommer passera flertalet mackar under dagen för den med liten tank. Men se till att börja fulltankade så ni inte behöver tanka under vägen om ni inte måste.

 

Just nu ser det ut att bli bra väder på lördag, men tänk på att klä er efter vädret (var beredd både på kallt och varmt väder). Vi kör oavsett om solen skiner eller regnet faller.

 

Det finns några av er som är anmälda både till turen med start i Enköping och med start i Nykvarn. Vi behöver veta vilken tur du tänker åka med så att vi inte står och väntar på någon som inte kommer. Se därför till att gå in på hemsidan och avanmäla dig till den tur du inte tänker köra. Lika så om du blir sjuk eller behöver hoppa av annan anledning så får ni gärna meddela.

 

Enköping:

https://www.bmwklubben.se/aktivitet/malaren-runt-en-svensk-mc-klassiker

Nykvarn:

https://www.bmwklubben.se/aktivitet/malaren-runt-motsols-en-svensk-mc-klassiker

 

Vi kommer under dagen stanna regelbundet på korta vätskestopp (vi kommer behöva ha kortare pauser för att vi ska kunna hålla sluttiden), det kommer finnas tillgång till toa på samtliga stopp.

Lunch kommer vi att äta på ChopChop/Max (går att välja mellan båda på plats). Vi kommer också att ha en eftermiddagsfika på Café Gröna Villan i Torshälla.

 

Har vi tur kommer vi under dagen möta och kunna vinka till den andra gruppen två gånger. Troligen mellan första och andra pausen, samt i närheten av eftermiddagsfika, men de får tiden utvisa om planen stämmer. 😉

 

Turledare & Sweeper för turen kommer vara Lisa Ryrholm & Fredrik Jonsson och de ser fram emot att få göra dig sällskap under dagen.

 

Observera att i slutet av turen kommer vi köra avprickning igen där ni också får ett klistermärke som bevis på att ni kört Mälaren runt.

 

 

Vill du åka på turen norr om mälaren anmäl dig här: 
https://www.bmwklubben.se/aktivitet/malaren-runt-en-svensk-mc-klassiker

 

Mer information om En svensk MC-klassiker kan du läsa om här:
https://www.bmwklubben.se/artikel/en-svensk-mc-klassiker

Andra aktiviteter du kan vara intresserad av