Karta var ligger Hökensås
06 juni 2020 - 10:00

Nationaldagsgrus Hökensås

Välkommen till en grustur till vackra Hökensås, på nationaldagen 6 juni!

Vi samlas kl 10.00 på Circle K i Ulricehamn, mittemot ICA Maxi intill trafikplatsen på Rv40 (se karta). 


Pga Corona-pandemin är deltagarantalet begränsat till 25 personer, och vi följer alla rekommendationer om att hålla avstånd och undvika fysisk kontakt. Vi kommer inte att samlas inomhus vid något tillfälle.
Turen går på slingrande, lättkörda grusvägar till en fantastisk lunchplats på Hökensås, där vi intar medhavd lunch. Total sträcka ca 15 mil, huvuddelen på grusväg - det är bra vägar av varierande karaktär, körbara även med landsvägsdäck om man har lite grusvana.
Avslut vid vackra Basta Kvarncafé ca kl 16.00 - där finns gott om plats att sitta utomhus med bra avstånd, för den som vill passa på att äta/fika.
Bränsle finns vid start och mål, samt på två ställen längs vägen (efter ca 40 km och efter ca 115 km) - kom fulltankad till start!
 

OBS! Om önskemål finns, kommer vi att ha en särskild grupp för de som är ovana att köra på grus - där kör vi i lite lugnare tempo, och det kommer att finnas turledare/instruktörer som ger tips och "coaching" för den som vill utveckla sin förmåga.

Det är obligatorisk anmälan till alla BMW MC-klubbens arrangemang pga Corona-krisen, och för denna tur har vi satt maxmialt 25 deltagare (+ turledare). Ev. passagerare anmäls separat och räknas in i totalen på 25 deltagare. Du anmäler dig här: Anmälan OBS! Ignorera texten "Du behöver vara inloggad som betalande medlem för att anmäla dig." uppe till höger!

Välkomna!


/// Lars & Gunnar

 

Karta Ulricehamn