RevyRallyt i Halland
30 juli 2021 - 10:00

RevyRallyt i Halland!

D10

Häng med på Revy i Falkenberg!

Fredagen den 30 juli träffas vi i Fjärås och drar söderut genom Hallands vackra landskap. Vindlande asfaltsvägar tar oss så småningom till Falkenberg, Hwitans Trädgårdar, där  vi kollar in "Bäst of" FalkenbergsRevyn kl. 16.00! Fika- och lunchstopp med medhavd matsäck gör vi längs vägen. Tänker att lunchstoppet görs i närheten av Falkenberg så kör vi in i staden vid ca. 15.00 mätta och belåtna.

Efter revyn kör vi, som inte fått nog, kustvägen till Varbergs badplats Djupa Dräkt för ett kvällsdopp, äter upp fikaresterna och skrattar återigen åt Revyn innan vi drar hemåt! Och nej, man måste inte bada....

Anmälan
Snabba beslut! Biljetterna måste vara betalda inom det snaraste. Anmälan = betalning.

500 kr / biljett, 20 st finfina platser är bokade och SOL är beställt!

Anmälan öppnar här på måndag 2021-06-07 klockan 09.00 och stänger måndag 2021-06-14 klockan 18.00. Du måste vara medlem och inloggad på hemsidan för att det ska fungera, här går alltså inte att använda sig av funktionen +1. Anmälan sker i den externa tjänsten Simple Signup, det innebär att du inte kan se här om du är anmäld. Däremot får du ett bekräftelsemail. Pengar för betald biljett kan endast återbetalas om du/vi får tag på en ersättare. Vid sjukdom med läkarintyg betalar Revyn tillbaka pengarna enligt deras hemsida.

Frågor
Maila till sabine.herrmann@gmail.com