Vi har öppnat anmälan till Årsträff Stockholm 2023 den 10-13:e augusti!

Quality Hotel Arlanda XPO, Cederströmsslinga 11, 195 05 Arlandastad

Årsträff 2023 kommer att bli något alldeles extra!

BMW Motorrad fyller 100 år, och det ska vi vara med och fira. Räkna med en träff fylld till bredden av aktiviteter i form av turer med varierande längd, underlag och besöksmål. Intressanta föredrag på olika teman. ”Off-bike”-aktiviteter för de som vill pausa hojåkandet en dag (eller delar av den). Utställningar från olika leverantörer med attraktiva erbjudanden. Provkörning av BMW:s olika modeller. Celebert besök från BMW Motorrad Tyskland! Medmera... Men inte minst, trevlig samvaro med gamla & nya vänner, mingel, barhäng och goda middagar!

Nytt för i år är att vi samlar all information om träffen här på hemsidan.

Arbetet med de olika aktiviteterna pågår och kommer att dyka upp här fortlöpande, och Du kommer också att kunna anmäla Dig till dessa här på hemsidan.

Du anmäler också ditt boende på hotellet här på hemsidan.

Välj typ av paket, 2, 3 eller 4 nätter (fre- sön, tor-sön, ons-sön), samt om Du kommer ensam eller har med en partner/kompis (vilket styr enkel- eller dubbelrum). I priset ingår frukost alla dagar, samt middag torsdag, fredag och galamiddag lördag. Du kan också välja att vara ”dagbesökare” (enbart aktiviteter, ej middag) om Du bor i närområdet eller väljer att ordna eget boende, men Du behöver anmäla deltagandet i vilket fall.

Priser:

  • Paket 0: Dagbesökare: 150:- (priset gäller för alla dagar)
  • Paket 2: 11-13/8 Enkelrum 3050:-, Dubbelrum 4310:-
  • Paket 3: 10-13/8 Enkelrum 4260:-, Dubbelrum 5835:-
  • Paket 4:   9-13/8 Enkelrum 5255:-, Dubbelrum 6930:-

Då hotellet nyttjar ett "externt" parkeringsgarage (som dock ligger i anslutning till hotellet) tillkommer en parkeringsavgift om 50:-/dygn per MC.

Vi jobbar också på en lösning för tältare, mer information kommer!

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret: https://bmwklubben.info/anmalanarstraff2023

Efter att Du anmält dig kommer Du att få en bekräftelse från Hotellet med information om Din hotellbokning, samt hur och när Du betalar. Tänk på att bekräftelsen kan dröja ett antal dagar beroende på antalet anmälningar.
Dagbesökare behöver också anmäla sig, men får ingen bekräftelse från hotellet utan erlägger träff- avgiften på plats i vår reception.

Som alltid är det ”först till kvarn” som gäller, men skulle Du få förhinder har hotellet generösa villkor för att avboka, vilka kommer med bokningsbekräftelsen från hotellet.

Varmt välkommen till Årsträff Stockholm 2023 och BMW Motorrads 100-års jubileum!