13 januari 2024

Årsträff 2024 bokning har öppnat

Träffen är fredag 31 maj till måndag 3:e juni  

Varmt välkommen till Ronneby Brunn och en härlig mc-träff att uppleva! 

Ronneby ligger i Blekinge med sin fantastiskt vackra natur. Det blir en träff fylld av aktiviteter i form av turer med varierande längd, underlag och besöksmål. Intressanta föredrag på olika teman. ”Off-bike”-aktiviteter för dem som vill pausa hojåkandet. Njuta av den vackra Brunnsparken, afternoon tea på café Mandelkakan, relaxa i SPA och hotellets trädgårdar. Vi kommer att erbjuda utbildning i grus och att bli mer trygg på hoj i krypkörning. Som vanligt har vi flera utställare med attraktiva erbjudanden. Provkörning av BMW:s olika modeller och mycket mera... Men inte minst, trevlig samvaro med gamla & nya vänner, mingel, barhäng och goda middagar! 

På fredag kväll serveras det en varmrätt, som följs av vårt årsmöte, och för den som vill mingel i Living room. 

På lördag kväll blir det en grillbuffe på Terassen, Brunnens nya härliga uteplats. Vi har då Lassons med vänner som underhållning i bakgrunden och efter middagen rockar de loss med många låtar att känna igen. 

 

Efter att du anmält dig kommer du att få en bekräftelse från Hotellet med information om Din hotellbokning, samt hur och när Du betalar. Tänk på att bekräftelsen kan dröja beroende på antalet anmälningar. Hotellet har meddelat att det kan ta lite tid så de hoppas att gästerna har lite tålamod. Men alla som finns med på listan finns det rum till. Är du osäker på om du finns med på listan kontakta träffgruppen via mejl; ronneby2024@bmwklubben.se

Tältplatserna vid hotellet är nu fullbokat! Men det finns gott om hotellrum kvar, dock kan hotellnatt mellan torsdag-fredag inte bokas ännu, kanske det kommer att finnas, men det vet vi först när det närmar sig. 

Länk för att anmäla sig till Årsträffen

 

Träffen avslutas på söndagen med grand finale, en bankettmiddag med 3 rätter, lottdragning och vi hoppas på en fin avslutning. 

 

Länk till sektionen Årsträff 2024

 

qr

/Årsträffsteamet