22 juni 2021

D9 Infomail Sommar

Hej alla medlemmar!


Efter en lång och segdragen vinter/vår har värmen hittat till distriktet, Jippiiee!!! Vi hoppas det håller i sig länge. Det medför även en del utmaningar. Tänk på att trots värmen bära skyddskläder, och glöm inte att dricka ordentligt. Egen erfarenhet säger, att äta en riktigt god glass, är bra mot överhettning i hjälmen.


Vi har lyckats genomföra en rad aktiviteter av olika slag, med vissa begränsningar. Vi är väldigt glada att så många valt att följa med och hoppas nu att restriktionerna successivt släpper. Deltagarna på aktiviteterna har skött sig utmärkt. Även om man saknar att sitta på ett café, upplever vi att ”fika i det fria” uppskattats.


Nu går vi in mot ”semestermånaden” och många har säkert planer på att åka iväg på längre turer. Här på hemmaplan blir det inga stora planerade aktiviteter. Men vi stannar inte upp helt. Vi tänker oss lite mer spontana kvällsturer med fikastopp och det obligatoriska snacket som uppstår över en kopp java. Vem som helst av er medlemmar kan köra en sväng, bara att lägga ut en blänkare på Facebook i D9-gruppen, behöver inte vara mer avancerat.
T.ex: Tänkte dra en sväng från Linköping till Vadstena och fika, åker från Beviks vid 17. Någon som vill hänga med?


Har ni några förslag på aktiviteter/resmål/favoritväg så släng iväg ett mail till oss så skapar vi en trevlig aktivitet tillsammans.


Till sist vill vi önska alla en riktigt Trevlig Midsommar!


Hälsningar P-O & Simon Distriktsombud i D9