21 december 2019

Dags för säsongen 2020!

Nytt år väntar och med det kommer lite information från D9.

BMW MC-klubben mår bra, och medlemsantalet ökar stadigt. I vår Facebook-grupp för D9 noterar vi en ökning av medlemsantalet under året med 24%, vilket känns väldigt kul! Många medlemmar har bidragit med turer, såväl som input om vad man vill uppleva med BMW MC-klubben. Låt oss alla hålla distriktet levande med initiativ och förslag på aktiviteter! Tänk gärna efter på vad just Du kan bidra med!

Under föregående år har vi genomfört ett antal aktiviteter, bl.a. en mycket uppskattad Risk 1/2 utbildning i slutet av April (tack Josef Blum för att detta blev möjligt). Aktiviteten genomfördes med Vectrum Trafikutbildning. Om intresse finns, kan vi köra den utbildningen igen! Innan dess bjöd Beviks på en klubbafton med provkörning av BMW:s hela sortiment samt tilltugg i form av grillad korv, även det ett uppskattat evenemang. Nils-Erik Ringlander ordnade sedan det traditionsenliga "Majgruset", som alltid väldigt uppskattat! Utöver det har det varit ett antal mer eller mindre spontana turer till resmål i såväl vårt vackra län, som angränsande dito.

Lördag den 1/2 håller vi en GPS/Basecamp-kurs med GPS-gurun Peter Currie. Beviks har varit vänliga nog att kostnadsfritt ställa upp med lokal (vilket hjälper oss enormt mycket med att hålla kostnaderna nere). Kursen blev snabbt fulltecknad, så vi undersöker möjligheten till en repris på denna aktivitet!

Tisdag den 25/2 bjuder Beviks på en föreläsning av Björn Gunnarsson (MC-Polisen som även kör klassiska loppet Isle of Man).

Bengt-Göran Davidsson ordnar en grustur (heldag) med start i Rimforsa den 18/4

Bror Gårdelöf arrangerar en resa till Femörefortet under Maj månad.

Fikaturerna torsdagar kommer igång så snart vädret blir tjänligt.

Så, håll utkik på hemsidan och i vår Facebook-grupp för mer info om datum, tider och ev. anmälan!

Vi skulle gärna se att även tjejerna i D9 blir lite mer aktiva, min fru har försökt att få igång lite aktivitet där men med lite svag respons. Ni tjejer som åker hoj, tveka inte att höra av er med förslag och idéer! Det kan vara ett embryo till MCQ även i D9!

 

Så, en del aktiviteter är redan inplanerade, och mer kommer! Igen, fundera på vad just Du kan bidra med. Klubben handlar ju trots allt om vad medlemmarna bidrar med!

Så, ett riktigt Gott Nytt År till alla D9:or! Vi ses ute på vägarna och på de aktiviteter vi gemensamt skapar!

 

/P-O.

DO i D9