16 juli 2021

Detecht - rabatt på premiumabonnemang

Ny klubbrabatt - 15%!

Detecht - appen för säsongens motorcykelturer

Den svenska motorcykelappen ­Detecht, med kontor i Göteborg och 200 000 motorcyklister runt om i hela världen, lanserar ett erbjudande till medlemmarna i BMW-klubben Sverige. Inför säsongen kommer därför Detecht att erbjuda alla klubbmedlemmar 15% rabatt på Detechts premiumabonnemang samt möjlighet att vara med och påverka framtida funktioner.

Detecht uppmärksammades bland motorcyklister med sitt automatiska nödlarm som vid en mc-olycka skickar larm till ICE-kontakter och för premiumanvändare även till SOS Alarm. Nödlarmet har sedan det lanserades vunnit många priset och även tilldelats en plats på Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademiens 100-lista.

Med Detecht i fickan eller på styret behöver varken du eller dina nära och kära vara oroliga. Med din tillåtelse kan de följa din körning live och blir direkt informerade om något skulle hända. Du kan med gott samvete njuta av körupplevelsen och vägen.

Utöver avancerade säkerhetsfunktioner innehåller ­Detecht-appen även funktioner för att förbättra körupp­levelsen och bidra till ett starkare mc-community. Med allt från navigering till körstatistik behövs inte längre dyra GPSer. Användaren kan även både planera och ta del av Sveriges bästa motorcykelvägar samt bli en del av ett större mc-community med Detechts sociala feed.

Gå till http://detecht.se/erbjudanden/bmw-klubben – använd kampanjkoden ”BMWKLUBBEN2021” när du beställer ditt abonnemang.

Appen hittar du på Google Play och App Store

www.detecht.se