26 december 2022

D9 Info-mejl inför 2023

Hej alla D9:or!

Vi hoppas julen varit god med nära och kära!

Som ni kanske sett har det varit lite strul med mejlutskicken i BMW MC-klubben.
Vi upptäckte det när vi såg i medlemsregistret att ett större antal (bl.a. vi DO!) plötsligt var registrerade för att inte få mejlutskick!
Tidigare har det rört sig om ett fåtal med den statusen, vilket inte fått oss att reagera, men i samband med ovanstående insåg vi att det måste vara något fel.

För att ge alla möjlighet att få ta del av den information vi skickar ut, har vi därför tagit bort spärren på alla som är registrerade för att inte få grupp-mejl från distriktet eller klubben generellt. En del av er kanske inte vill få dessa mejl, och om så är fallet, svara på det här mejlet med besked om ni fortfarande inte vill ta del av den information vi skickar ut, så kan vi återställa spärren.

Vill ni fortfarande ha informationen behöver ni inte göra något.

Vi vill också informera om att den externa tjänst klubben använder för medlemsregister och mejl-utskick också används av andra föreningar (och ev. företag?). En nackdel med deras system är att om man i en förening undanber sig utskick, så gäller det för ALLA föreningar som använder samma tjänst. Så väljer man att inte få utskick från förening A så försvinner även utskicken från förening B. Värt att tänka på om ni tycker att det inte kommer någon information!

Samtidigt finns alltid information om kommande aktiviteter på vår hemsida www.bmwklubben.se där vi oftast också lägger upp informationen som skickas ut via mejl. Likaså har vi en Facebook-sida för distriktet som informerar och länkar till aktuella händelser och aktiviteter.

Slutligen vill vi önska alla knuttar och knuttor ett riktigt Gott Nytt År! Vi ser fram emot ett bra 2023 med mycket aktiviteter i olika former!
Vi ses på vägarna!

Distriktsombuden i D9,

P-O, Simon, Rakel och Marie