21 januari 2020

Nackskydd 2020 Limited Edition

Efter succén förra året, och att alla som önskade köpa inte fick möjligehet, har styrelsen tillsammans med Svedea och MC-traveler beslutat om en 2020 limited edition.
Nackskyddet är utvecklat av Moveo Safety och är av modell Concept II med en unik design speciellt framtagen för oss i Svenska BMW MC-Klubben.
Erbjudandet har tagits fram med hjälp av det anslag för säkerhetsarbete som Klubbförsäkringen årligen inbringar till klubben och i samarbete med Svedea samt Mc-traveler Online Store. Observera att nackskyddet också i år är en begränsad upplaga om 120 stycken och dessa kommer säljas enligt principen först till kvarn.
Priset är 1 995 kronor plus frakt. Ordinarie pris är 2 995 kronor. Max ett nackskydd per medlem. Du som vill beställa nackskyddet kan göra det på i webbutiken från fredag 24 januari. Du anger ditt medlemsnummer i Ordernotiser på kassasidan i webbshopen vid beställning.
För dig som ska till Årsträffen 2020 på Tanumstrand finns möjlighet att spara in fraktkostnaden och få leverans på plats på träffen, beställning senast 20:e maj för att det ska fungera. På plats kan du givetvis få hjälp med inpassning. Om det inte redan är slutsålt går det också att beställa ditt nackskydd där. 
Ta chansen att förse dig med en kvalitetsprodukt som ger dig ett ökat skydd för dig som både mc-förare och passagerare.

Beställning sker genom att klicka här!