03 november 2020

Novembermail från D9

Hej alla klubbmedlemmar!

Då har vi kommit in i november och för många har denna underliga säsong avslutats. Man har tvättat och parkerat pärlan, med en förhoppning om en kort vinter, så man kan ut och uppleva nya saker.
Då vi har förhållit oss till restriktioner/rekommendationer i hela samhället har som ni märkt en del aktiviteter ställts in. De aktiviteter vi ändå lyckats genomföra har varit mycket trevliga, många nya ansikten och en del nya vägar. Det har blivit en blandning av att leda en tur och blivit ”vallad” runt av en medlem. Oavsett om det blivit en kortare eftermiddagstur eller en heldag har vi haft en kul upplevelse. Det vill vi fortsätta med nästa säsong, så vi har redan börjat lite med planeringen. Vi kommer givetvis att anpassa kommande aktiviteter efter FHM:s och BMW MC-klubbens rekommendationer, beroende på läget med Covid-19.

Blir abstinensen för svår innan våren finns många bra artiklar att läsa på hemsidan, vi rekommenderar att läsa den om Gruppkörning. 

Vi har ett mål om ett levande distrikt och då behöver vi hjälp av er medlemmar.

Känner du för att lura ut oss på en tur på dina favoritvägar?
Har du ett intressant besöksmål du vill dela med oss?
Vill du ha fler som sällskap när du ska iväg och köpa en glass?
Vi ser gärna att några ”grus-rävar” ordnar någon eller några grusturer kommande säsong, då det finns ett stort intresse för det. Ni sätter själva kraven (i form av hoj, typ av däck etc.) för deltagande, men kom gärna med initiativ!

Allt från en kortare tur till en heldag, du bestämmer själv
Alla förslag är välkomna!!

Vi hjälps åt att få ditt förslag till en lyckad aktivitet.
Det är en häftig känsla att ha ett gäng likasinnade som följer dig i backspegeln!!
Och, glöm inte att dela dina upplevelser på vår Facebook-sida!

Skicka ett mail till oss på

d9@bmwklubben.se

Hälsningar från Simon & P-O
Distriktsombud i D9