VÄLKOMMEN TILL WINTERBIKE MEET 2021
Lördagen den 23 januari så arrangerar BMW MC-klubben Småland Blekinge och Alternativ 1MC Winterbike Meet. Missa inte årets säsongsupptakt.

På grund av den pågående pandemin så kommer genomförandet att bli annorlunda. Istället för ett genomförande hos Alternativ 1MC så blir det ett genomförande på distans online.

Det blir en spännande förmiddag med en hel del intressanta nyheter och föredrag. Hur var det egentligen med testkörningen av R18 i Munchen när Joachim Cruus var på plats med reportageblock och kameror. Har det hänr något med vår klubbförsäkring hos Svedea. Stefan är med och ger oss en uppdatering.

Alternativ 1MC går igenom nyheter från BMW Motorrad och andra. Lennart ger tips på vad man ska tänka på vid planering av mc resor själv och med kamrater. Se avslutar vi med ett besök från Skottland där Kevin Murray with Friends ansluter och ger lite tips om ni är sugna på att besöka Skottland. Han ingår också i ett projekt där de hjälper en novis att på två år kunna köra Dakar...  med målsättning 2023.

Se till att bulla upp med kaffe o tilltugg när vi drar igång 09.30.

Varmt välkommen.

PRAKTISK INFORMATION
Tid: 09.30  - 13.00.  Koppla upp dig 10 minuter i förväg så att du inte missar ngt.

Winterbike Meet genomförs online med hjälp av programmet Microsoft Teams. Vi kommer att mail ut instruktion till alla anmälda deltagare. Du kommer att kunna koppla upp dig via dator eller mobil via webbläsare eller MS Teams APP.

ANMÄLAN OCH GENOMFÖRANDE
Anmäl dig via anmälningaformuläret här >>.

------------------------------------------------------------------------------
AGENDA (DRAFT)

START 09.30

  • 09.30 (5 min) Välkommen / Agenda (Niclas – Moderator)
  • 09.35 (15 min) BMW MC Klubben Småland Blekinge (D11) - Marcus, Annica, Niclas
    • Vilka är vi och vad hittar vi på 2021? Program 2021?
    • Utbildningsaktiviteter 2021 - Bli en bättre förare med oss: Håkan B / Bengt B.
  • 09.50 (25 min) Alternativ 1MC - Nyheter 2021 (Annica och Tom).
    • Nyheter från BMW Motorrad 2021
    • Nyheter m.m. på Alternativ 1MC.

PAUS 10.15-10.25

  • 10.25 (35 min) Joachim Cruus, I Hojåkandets tjänst - Allt Om MC)
    • MC Branschen i pandemitider. Nyheter och rykten. Hur går det?
    • BMW R18 Reportageresa till Munchen. Hur gick det till egentligen?
  • 11.00 (15 min) BMW MC Klubbens MC försäkring, Stefan Karlsson – Svedea MC Ansvarig.

PAUS 11.15-11.25

  • 11.25 (15 min) Vilken MC pryl vill du inte vara utan 2021, Victor Eriksson, Vartex.
  • 11.40 (20 min) Hur planera en mc resa/semester. Rutter, boende, GPS, annat? Lennart Andersson, BMW MC-klubben Sverige RO SYD.

PAUS 12.00-12.05

  • 12.05-12.50 (45 min) – Scotland Theme – Kevin Murray with friends, Scotland
    • How to visit Scotland on 2 wheels. Some Roads that must be tried out and places to visit.
    • From complete novice to Dakar in 2 years. Project Dakar with mate Tim. Targeting 2023.
  • 12.50 Avslutning

THE END 13.00


 

 

 

Andra aktiviteter du kan vara intresserad av