BmwMats skrev:Då har man gjort dagens goda gärning...
Räddade en kråka som hade fastnat med ena vingen mellan takets råspont och hängrännan på garaget.
Stackars liten, som han flaxade och försökte komma loss.
Med handskar på händerna så lyckades jag få loss honom/henne. Kråkan försökte bita mig flera gånger i handen, men den var nog så rädd...
Till slut lyckades jag få upp vingen och iväg flög kråkan.
Måns Ulveståhl skrev:KråkMats,
Släppte du i väg en fri lunch?
Grillad marinerad kråka ska vara en delikatess har jag hört
Bror Gårdelöf skrev:Instämmer - bortsett från att pippin ser ut att vara en kaja.
HåkanH skrev:Du är allt bra snäll du Mats! Nu får du säkert en stjärna till i boken hos vår Herre!
BmwMats skrev: Kan vara så Bror... För mig så är allt som flyger och flaxar KRÅKOR, oavsett storlek...
Men ni har ju i vart fall snö... .Kovlingen skrev:Gråväder är bekant
Max Mad skrev:Men ni har ju i vart fall snö... .Kovlingen skrev:Gråväder är bekant
Men vi har bara gråväder, och en och annan regnskur mellan varven. Vill du byta !?Kovlingen skrev:Max Mad skrev:Men ni har ju i vart fall snö... .Kovlingen skrev:Gråväder är bekant
Ja nu ja
Förstår det... .Kovlingen skrev:Neee
BmwMats skrev: Hellre fuktigt och grått, än snö och grått. Bara jobbigt och kallt.
Kovlingen skrev:BmwMats skrev: Hellre fuktigt och grått, än snö och grått. Bara jobbigt och kallt.
Vet inte vad jag väljer . Regn eller snö för regnat har det gjort så det räcker till
Bror Gårdelöf skrev:"Planeringen är halva nöjet."
Vädret stör inte denna sysselsättning - tvärt om.
BmwMats skrev:Kovlingen, hittade du bilen med hjälp av GPS'en...
(Eller - "Det som gömms i snö, kommer fram i tö"...
GSven skrev:Mc-turist säsongen har börjat i Rättvik. 2 välanvända BMW har rast och övernattning, registrerade i Tyskland. Odubbat men med nya, dubbade däck i packningen.
Bror Gårdelöf skrev:Verkligen inte illa för en nybörjare. Smaklig måltid - så småningom.
Bror Gårdelöf skrev:Sådant ger lätt mersmak. Förr bakade hustrun och jag regelbundet, men det kom på undantag. (Dessutom är jag mycket svag för riktigt grovt, mörkt bröd, ofta tyskt eller finskt, och jag vet inte, hur man bakar den typen av bröd.)
Men det är ju lätt hänt, att vi med ökande tillgång till tid återfaller i hembakande.
Magnus Brobeck skrev:https://www.saltakvarn.se/recept/finskt-ragbrod/
Jag hör av mig framåt sommaren och kommer förbi på en nybakad macka.
Tänkte bara ni skulle få chansen att öva först.
Med vänlig hälsning, Magnus
Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst