Bytes: Atlantis jacka strl 52 mot 54

Här kan du placera bytes- skänkesannonser och liknande saker. Inga diskussioner här. Skriv PM om du vill annonsören något.
Kategoriregler
HKategoriregler
Här gäller självklart dom vanliga reglerna plus: - Endast säljes- eller köpesämnen resp bytes etc. - Varje trådrubrik ska innehålla namn på det man vill sälja/köpa/byta - Pris ska finnas med i annonsen. - Varan ska ha anknytning till motorcyklar, företrädesvis BMW - Inga diskussioner mer än om varorna som annonseras får ske. - Om ni vill en enskild person nånting skicka ett PM - Ta bort tråden när varan sålts/köpts eller skriv *AVSLUTAD* i rubriken på första inlägget samt tryck på den lilla ”utropsteckensymbolen" så tar en moderator bor tråden.- Endast privatpersoner tillåts annonsera - Om man vill länka till annan annonsplats skall det även finnas en komplett beskrivning här. Annonser med enbart länk eller bristfällig beskrivning raderas.

Bytes: Atlantis jacka strl 52 mot 54

Inläggav MilleW » 2020-08-04/20:27

Hej!
Jag har en BMW Atlantis jacka i storlek 52 som jag tycker är lite trång och är därför intresserad av att byta mot en i storlek 54.
Jackan är inköpt ny 2017 och eftersom den inte passade så bra är den bara använd ett fåtal gånger så den är i ett mycket bra skick. Jag är bara intresserad av att byta mot en av motsvarande årgång eller nyare och i motsvarande skick.

/Anders
R1150 Rockster -03
R60/5 -72
XLH 1200 -91
MilleW
 
Inlägg: 3
Blev medlem: 2017-08-07/20:35
Ort: Falköping

Återgå till Övrigt

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst