Finparkerade hojar vid fikapaus.

D7 -

ABC län

Mer om D7 ABC län

Välkommen till D7 – Ett distrikt med många medlemmar där vi gärna kör hoj årets alla månader

D7 omfattar medlemmar som bor i Stockholms län och Uppsala län men alla klubbmedlemmar är självklart välkomna till våra aktiviteter. Här på hemsidan kan du se vilka aktiviteter som kommer framöver (klicka på fliken). Hemsidan är vårt nav men det händer att spontanturer annonseras på vår Facebooksida ”BMW MC-klubben D7”. Alltså bra att hålla koll även på den.

Kärnan i klubben är våra turledare. Många medlemmar och många turer gör att vi har många turledare men alltid behöver påfyllning. Det är kul att leda en tur men också kul att ”bara” delta. Bäst för alla är om vi hjälps åt. Hör av dig till vår klubbmejl om du vill vara med att leda turer. Mer eller mindre regelbundet så utbildar vi nya turledare – vi kallar det vår Turledarakademi.

Nästan varje helg är det körningar vars inriktning styrs av den eller de som håller i turen. Genom åren har det varierat från att köra genom Stockholm en helgmorgon för att se staden vakna, ge sig ut på småvägar som till slut blir ännu mindre och snart kanske bara en kostig eller nåt annat kul.

Under säsong så kör vi tisdagskvällar och alternerar startpunkt mellan norr och söder om Stockholm. Då oftast lite kortare turer som tar oss till något trevligt fika- eller matställe. Läs mer här!

För de som har möjlighet att köra på vardagar dagtid så finns Onsdagsgruppen och TouringvännernaD7.

Onsdagsgruppen kör om det går och ibland går det alla årets månader. Ibland kan onsdag vara en annan dag. Läs mer här!

Under våren 2021 startades gruppen TouringvännernaD7. Nu vet vi att behovet finns och att det går att få kontinuitet i gruppen med en tur varje vecka, vanligtvis på torsdagar. Mottot är att kunna köra hoj en vardag i veckan men inte ensam. Finns likasinnade?  Läs mer här!

Vi som är distriktsombud (DO) gör vad vi kan för att vi alla ska kunna åka mycket hoj och ha kul tillsammans. Vi hjälper till när vi kan. Hör gärna av dig till oss! Vilka vi är och hur du når oss ser du till höger om denna text.