D7 -

ABC län

Mer om D7 ABC län

AKTUELLT

((: !!! HELGKÖRNINGARNA STARTAR SISTA HELGEN I MAJ !!! :))

Vi har den stora glädjen att meddela att vi beslutat dra igång Helgturerna med start helgen 30-31 maj!

Vi kommer att köra med ett begränsat antal deltagare inledningsvis, föranmälan till turerna är obligatoriskt, och startplats och tid kommer inte annonseras, utan meddelas till de som har anmält sig. För att så många som möjligt ändå ska kunna få hänga med på våra turer så kommer vi de första helgerna att erbjuda flera turer.

Det är en svår balansgång att möta alla medlemmars önskan om många hojturer med myndigheternas direktiv om att undvika onödiga resor och riskfyllda aktiviteter. Eftersom sjukvården går på knäna i region Stockholm så vill vi inte heller riskera att belasta dem med onödiga incidenter.

Med anledning av ovanstående gäller därför följande för våra körningar tillsvidare:

  • Max 15 deltagare per tur, alla körningar kommer därför att kräva föranmälan
  • Hemlig startplats för turerna. Turinformationen kommer endast ange om turen startar på norr- eller södersidan om stan. Exakt startplats och tid kommer att meddelas de som anmält sig
  • Endast medlemmar i BMW MC-klubben får delta på våra turer
  • Inga inomhusstopp, dvs fika och lunch ute i det fria

Vi följer naturligtvis utvecklingen av pandemin och Folhälsomyndighetens rekommendationer, vilket innebär både att vi kan öppna upp för fler aktiviteter likväl som att vi kan besluta om att ställa in om läget i samhället förvärras.

Våra Tisdagskörningar kommer fortsatt vara inställda hela våren eftersom de vid gynnsamma förhållanden kan locka fler än 50 deltagare. Vi hoppas kunna återuppta våra populära kvällskörningar senare i sommar.

 

Se även artikel om Klubben och Covid-19.

 

Vi hoppas kunna erbjuda flera turer varje helg framöver. Hur många turer det blir beror på hur många turledare som kan ställa upp.

du som är Turledare i klubben - Maila D7 vilka dagar du vill leda turer från och med juni!

 

Vi ser fram emot att ses på vägarna så småningom!

DO-gruppen D7