Finparkerade hojar vid fikapaus.

D7 -

ABC län

Mer om D7 ABC län

Välkommen till D7 – Ett distrikt med många medlemmar där vi gärna kör hoj alla årets månader

D7 omfattar medlemmar som bor i Stockholms län och Uppsala län men alla klubbmedlemmar är självklart välkomna till våra aktiviteter.

 

Avbrott i vardagslunket – Åk hoj på tisdagskvällar

Under säsong så kör vi tisdagskvällar och alternerar startpunkt mellan norr och söder om Stockholm. Då oftast lite kortare turer som tar oss till något trevligt fika- eller matställe. Läs mer här!

 

Helgturer är kul

Nästan varje helg är det körningar vars inriktning styrs av den eller de som håller i turen. Genom åren har det varierat från att köra genom Stockholm en helgmorgon för att se staden vakna, ge sig ut på småvägar som till slut blir ännu mindre och snart kanske bara en kostig eller nåt annat kul. Vad som sker hittar du under fliken Aktiviteter.

 

Hojåka en vardag mitt i veckan? Är det möjligt?

Tänk om man kunde köra hoj tillsammans med andra en vardag? I D7 är det möjligt tack vare Onsdagsgruppen och TouringvännernaD7.

Onsdagsgruppen
Gruppen kör om det går och ibland går det alla årets månader. Ibland kan onsdag vara en annan dag. Visst låter det kul? Läs mer här!

TouringvännernaD7
Under våren 2021 startades gruppen TouringvännernaD7. Nu vet vi att behovet finns och att det går att få kontinuitet i gruppen med en tur varje vecka, vanligtvis på torsdagar. Mottot är att kunna köra hoj en vardag i veckan men inte ensam. Finns likasinnade? Läs mer här!

 

Vinter är tråkigt, om man inte är med i BMW-klubben.

Vi är en klubb som gillar hojåka men också att träffa andra och helt enkelt hitta på något kul. Ett normalt, pandemifritt, år så ordnar vi diverse saker för att livet ska bli lite roligare. Det kan vara att titta på konst i Stockholms tunnelbana, GPS-utbildning, ett enkelt AW eller något annat som någon av oss medlemmar ser till att få till.

 

Finns det mera?

Ja, det gör det. Här kommer några exempel:

- Tjej? Då får du fler vänner via mcQ som är en rikstäckande grupp för tjejer/kvinnor som gillar hojlivet – köra eller åka med andra. Om du är medlem i klubben och tjej/kvinna är du automatiskt med i mcQ. 

- Kör du en gammal hoj? Då hittar du likasinnade i Classic sektionen.

- Säkerhet – Som motorcykelförare är säkerheten viktig. Varje vår anordnar vi en avrostning och under säsong så kan det dyka upp flera möjligheter till att träna sig till en bättre och säkrare förare.

- Ny i klubben? Välkommen! Vi anordnar såklart välkommenturer.

- Till klubbens årsmöte åker vi gärna tillsammans.

 

Bli turledare du med!

Kärnan i klubben är våra turledare. Många medlemmar och många turer gör att vi har många turledare men alltid behöver påfyllning. Det är kul att leda en tur men också kul att ”bara” delta. Bäst för alla är om vi alla hjälps åt. Hör av dig till vår klubbmejl om du vill vara med att leda turer. Mer eller mindre regelbundet så utbildar vi nya turledare – vi kallar det vår Turledarakademi.

 

Hur vet man vad som händer och när det händer?

Kolla hemsidan, välj D7 och sedan Aktiviteter. Det är bra att hålla koll då vissa aktiviteter kan ha begränsat antal platser. Spontanitet är aldrig fel så det händer att turer eller andra aktiviteter annonseras på vår Facebooksida ”BMW MC-klubben D7”. Alltså bra att hålla koll även på den.

 

Vi som är distriktsombud (DO) gör vad vi kan för att vi alla ska kunna åka mycket hoj och ha kul tillsammans. Vi hjälper till när vi kan. Hör gärna av dig till oss! Vilka vi är och hur du når oss ser du till höger om denna text.

 

Läs det senaste om klubbens policy avseende COVID-19