D2 -

Västerbotten

Mer om D2 Västerbotten

Välkommen till D2 Västerbotten!

Västerbottens län är till ytan stort, från fjällen i väst till Bottenviken i öst. Våra medlemmar finns från Skellefteåtrakten i norr, till Umeå med kranskommunerna i söder samt Lycksele som den centrala knutpunkten i mitt. Med storleken kommer också en utmaning att arrangera verksamhet för medlemmar spridda på denna yta. 

BMW-klubben är öppen för alla MC-märken då det är körningen och gemenskapen som är det centrala. Genom våra aktiviteter och arrangemang hoppas vi hitta fler medlemmar till vår klubb.

Västerbotten står för tillfället utan Region ombud. Tillsammans, medlemmarna och DO, skapar aktiviteter, planerar för den verksamhet vi vill ha och tillsammans genomför vi programmet. Tillsammans blir distriktet starkare samt utbudet av aktiviteter. Vårt mål är att variera utbudet av aktiviteter för att nå fler. Både grus och asfalt, kortare och längre turer efterfrågas.

Samverkan med SMC gör att det finns möjlighet att köra Knix och avrostningar med klubbrabatt 2024.

Programmet 2024 är planerat och några av aktiviteterna hittar du under flikarna. Kommer du på fler aktiviteter som du vill vara med och arrangera så hör av dig.

Ta gärna kontakt med Regionombudet Magnus Mörtling om du har frågor eller bara lite funderingar.