D2 -

Västerbotten

Mer om D2 Västerbotten

Välkommen till D2 Västerbotten!

Västerbottens län är till ytan stort, från fjällen i väst till Bottenviken i öst. Våra medlemmar finns bla. i Skellefteå trakten i norr, i Umeå med kranskommunerna i söder samt Lycksele som den centrala knutpunkten i mitt. Med storleken kommer också en utmaning att arrangera verksamhet för medlemmar spridda på denna yta. 

BMW klubben är öppen för alla MC märken - det är körningen som är det centrala. Genom våra aktiviteter och arrangemang hoppas vi hitta fler medlemmar till vår klubb.

Vårt distrikt är under uppbyggnad. Tillsammans, medlemmarna och DO planerar för den verksamhet vi vill ha och tillsammans genomför vi programmet. Tillsammans blir distriktet starkare. Vårt mål är att variera utbudet av aktiviteter för att nå fler. Både grus och asfalt, kortare och längre turer efterfrågas.

Även 2021 påverkades vi av Covid-19.  Vår förhoppning är att 2022 kommer att återgå mer till det normala, men att Covid kommer att påverka på något sätt är säkert. Våra möjligheter att köra finns ändå men skall göras inom ramen för gällande restriktioner. Programmet 2022 kommer att planeras tillsammans med medlemmarna IRL eller på länk under tidig vår innan vägarna tinat fram. 

Ta gärna kontakt med DO om du har frågor eller bara lite funderingar.

//Elisabet Nilsson D2 Ombud

d2@bmwklubben.se