21 februari 2021

D11 Winterbike Meet 2021 Genomfört - Här hittar du material och filmer.

Hej

Då har mc säsongen 2021 startat i och med att WinterBike Meet genomförts för åttonde året i rad tillsammans med Alternativ 1MC.

I år blev upplägg och program lite annorlunda på grund av läget med Covid-19. Vi valde därför att genomföra arrangemanget på distans med hjälp av Microsoft Teams. Intresset var stort och vi slog rekord med 252 anmälda deltagare och ca 170 deltagare som var uppkopplade samtidigt.

Agendan lockade och vi fick deltagare från hela landet och t.o.m. lite kamrater från Danmark och Norge.  Tekniken möjligjorde också att vi hade med Kevin Murray med vänner från Skottland. Riktigt roligt.

Syftet med denna artikeln är att lägga ut filmer och material från eventet som deltagare och andra kan nå i efterhand.  Hela Winterbike Meet (bortsett från lite i inledningen) kan ses nedan då vi spelade in eventet. 

Därmed är säsongen igång och vi vill passa på och tacka alla deltagare och föreläsare som gjorde WinterBike Meet så lyckat!  Vill Ni få kontakt med någon av föreläsarna t.ex. med våra Skotska föreläsare så kontakta Niclas så ordnar vi det. Vi hoppas på att arrangera en resa till Skottland 2022 i D11 som det känns just nu. Man blir  ju sugen :-). Först ska vi njuta av 2021.

Nedan hittar du agendan, material och filmer som gör att du kan uppleva eventet igen :-).

Missa inte heller vårt D11 program för 2021. Varför inte följa med till Norge, Polen eller på någon av våra andra aktiviteter. Välkommen!

Tack alla! 

Niclas, Marcus & Annica F, D11                     Annica K och Tom, Alternativ 1MC - Kalmar

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Film och material från eventet

FILM

  • Inspelning av WinterBike Meet 2021. Klicka här >> Uppdaterad med fungerande ljud 20210131. (Tyvärr saknas Inledning, D11 presentationen och frågestunden med Alternativ 1MC. Vi var tvungna att ta bort det p.g.a. att deltagares video inte kunde döljas. Alternativ 1 MC´s presentatiom finns i separat film nedan).
  • Alternativ 1MC. Presentation av verksamhet och BMW Motorrad nyheter 2021. Klicka här >>
  • Kevin Murray, Scotland. Off Road Training example. Click here >>

NEDLADDNINGSBART MATERIAL

Joacim Cruus:  Erbjudande till deltagare i WinterBikeMeet:  Prenumeration av Allt Om MC. Klicka för mer information  >>


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

D11 Program

 

Agenda

 

Kevin Murray, Scotland

 

 

 

D11 Program 2021 Final_compressed_0.pdf WinterbikeMeet D11 Marcus Annica_0.pdf Joachim Cruus Allt Om MC WinterbikeMeet 20200123_compressed_0.pdf Resetips Lennart Andersson 20210123_0.pdf Scotland Kevin Murray W Friends - Winterbike Meet 20210123_0.pdf WinterbikeMeet 20210123 Moderator Niclas Elneus_0.pdf