26 november 2020

Årsträffen 2021

Vi var nog många som trodde att efter sommaren så skulle mycket återgå till det vanliga igen. Vi vet nu att så inte är fallet. Hur det ser ut nästa år är svårt att veta, men allt tyder på att vi kommer att få leva med olika former av restriktioner en tid framöver.

Årsträffen i år blev som bekant inställd och då togs beslutet att flytta fram den ett år. Vi annonserade också ett datum som den flyttades till. Det är dock vår önskan att vi ska kunna genomföra årsträffen nästa år på Tanumstrand. Anläggningen är bokad och de datum som gäller är 20-23 maj. Dvs. en vecka tidigare än det som först annonserades. Självklart kommer vi att följa pandemins utveckling och följa dom restriktioner som eventuellt gäller under nästa år.

Bokningar! Ni som bokade inför 2020 och inte valde att boka av har kvar er bokning. Några valde att åka till Tanumstrand den aktuella helgen i år och ni har ingen bokning inför 2021. Självklart kommer vi att öppna för bokningar till er som inte har en bokning. När denna öppnar kommer vi att informera om i god tid.

Vi är i en konstig tid - men det är vår förhoppning att vi ses på Bohusläns pärla i maj nästa år.