kollage

Årsträff Ronneby, 31 Maj - 3 Juni 2024

Mer om Årsträff Ronneby, 31 Maj - 3 Juni 2024

Välkommen till årsträff 2024 på Ronneby Brunn 

Träffen startar fredagen den 31 maj och avslutas måndagen 3 juni 

En av årets roligaste helger  

Ända sedan 1705 har människor kommit till Ronneby Brunnspark för att koppla av, umgås, äta gott, roa sig och förbättra hälsan. Brunnsparken var synonymt med välbefinnande och trevliga stunder. 

Så här drygt trehundra år senare har vi valt denna pärla, en favorit väl värd att återkomma till, som träffpunkt för årsträffen 2024. Nu med nyrenoverade härliga ytor att umgås, äta gott, roa sig och njuta i hotellets badhus och Spa. Allt och ingenting har förändrats. 

Platsen har vackra trädgårdar, denna tid på året blommar Rhododendron. Samtidigt som Sofiero slottsträdgård anlade sin plantering med Rhododendron anlades också en park riklig på denna flora i Brunnsparken. 

Runt omkring finns närhet till vackra rutter på varierade underlag och längd. Efter en härlig MC-tur kan man slå sig ner tillsammans, för att dricka något gott och samtala om dagens upplevelse, eller bara njuta i hotellets trädgårdar eller deras badhus och Spa. 

Denna tid på året känns det extra roligt att utforska vad våra utställare erbjuder. Det kommer finnas möjlighet att provköra olika BMW-modeller. Det kommer utställare med nyheter inom kläder och tillbehör. 

På kvällen 20.00 fredag 31 maj kommer vi åter igen ha vårt årsmöte live, (kommer också finnas möjlighet att delta online, länk kommer senare) Lokalen för årsmötet kommer att vara kongresshallen, den ligger ca 100 meters promenad ifrån hotellets huvudentré.  

 

Vi samlar all information om träffen här på hemsidan. 

 

Den 17 Mars klockan 18.00 öppnar vi bokningen till turer och aktiviteter Årsträff 2024 Ronneby, du kommer att kunna boka dig under sidan för Årsträffen 2024;

https://www.bmwklubben.se/grupp/19/aktiviteter

(Tänk på att du ska vara inloggad på vår hemsida för att kunna boka dig, om du inte kommer ihåg ditt lösenord så begär ett nytt lösenord i systemet. Om du inte kommer ihåg ditt medlemsnummer så kolla på en äldre tidning eller med kansliet)

Underhållning söndag kväll

Vi är mycket glada att nu kunna tillkännage att hotellet har bokat upp artisten Peter Johansson som kommer att underhålla oss med Queen covers, söndag kväll efter bankettmiddagen, som grand final på årsträff 2024 Ronneby. 

https://youtu.be/3bWFl1-MCW8?si=t1dUVfTn-l5fN84M

Underhållning lördag kväll

Vi har då Lassons med vänner som underhåller i bakgrunden och efter middagen rockar de loss med många låtar att känna igen. 

https://www.facebook.com/lassonmedvanner

 

 

Bokningen av boende och mat hos hotellet har öppnat, tryck på länken nedan eller använd QR koden. 

Efter att du anmält dig kommer du att få en bekräftelse från Hotellet med information om Din hotellbokning, samt hur och när Du betalar. Tänk på att bekräftelsen kan dröja beroende på antalet anmälningar. Hotellet har meddelat att det kan ta lite tid så de hoppas att gästerna har lite tålamod. Men alla som finns med på listan finns det rum till. Är du osäker på om du finns med på listan kontakta träffgruppen via mejl; ronneby2024@bmwklubben.se

Tältplatserna vid hotellet är nu fullbokat! Men det finns gott om hotellrum kvar, dock kan hotellnatt mellan torsdag-fredag inte bokas ännu, kanske det kommer att finnas, men det vet vi först när det närmar sig. Skriv gärna i fritexten i anmälan om du önskar extranatt, så kommer du med på en väntelista om det skulle bli rum lediga.

Länk till anmälan

qr

 

Länk till Priser paket och information om boenden årsträff 2024

 

Arbetet med de olika aktiviteterna pågår och kommer att dyka upp här fortlöpande, och du kommer också att kunna anmäla dig till dessa här på hemsidan i slutet februari. 

Länk till Aktivitetsbeskrivning årsträff 2024

Vi jobbar på att få upp ett nytt bokningssystem för Bokningar av turer och aktiviteter. Som det ser ut nu kommer vi inte att klara tidsplanen slutet februari, men början på Mars beräknas det kunna vara klart för att öppna upp. Vi återkommer så snart vi vet vilket datum det blir.  

 

Frågor om Årsträffen mailar du till ronneby2024@bmwklubben.se 

 

 

 

Ronneby Brunn Hotell AB,  

Reddvägen 2,  

Brunnsparken  

372 73 Ronneby 

Info@ronnebybrunn.se Tel; 0457-750 00 

 

Varmt välkommen till Ronneby Brunn och en härlig mc-träff att uppleva! 

Arbetsgruppen årsträff 2024 Ronneby- ronneby2024@bmwklubben.se