29 december 2023

Priser paket och information om boenden för årsträff 2024

Du anmäler ditt boende på̊ hotellet här på̊ hemsidan. 

Välj typ av paket, 2 eller 3 nätter (fredag - måndag, lördag-måndag), samt om du kommer ensam eller har med en partner/kompisar (vilket styr enkel- eller dubbelrum, trebäddsrum). I priset ingår frukost alla dagar, en varmrättsmiddag fredag, grillbuffe lördag och trerätters bankettmiddag söndag.
Du kan också̊ välja att vara ”dagbesökare” för att vara med på enbart aktiviteter. Vill du också vara med på kvällarnas middagar köps detta separat. Detta speciellt om du bor i närområdet eller väljer att ordna eget boende. 
Dagbesökare behöver också̊ anmäla sig, men får ingen bekräftelse från hotellet utan erlägger träffavgiften på plats i klubbens reception.


Priser Årsträff 2024

Träffavgift 50 kronor per person är inkluderat i paketpriserna. Dagsbesökare betalar träffavgiften till klubbreceptionen vid registrering.
Camping finns i anslutning till hotellet med tillgång till toalett och dusch. Toalett och dusch är placerade vid gymmet.

Bokningen har öppnar. Anmälan görs på klubbens hemsida.

Hotellpaket inkl boende, frukost, middag och SPA

Boende- och övriga kostnader

 

 

B&B

Bokas på mandeltartan.se 0761–10999

   

Vandrarhem

Bokas på ronnebyvandrarhem.se 0457–26300


Ställplats
Begränsat antal platser för ställplats husbil (ställplats räknas som eget boende) Bokning ställplats tel 0457–12550 eller mejl info@ronnebygk.se (granne med hotellet)

Övrigt
•    I middagarna ingår bordsvatten och kaffe.
•    Dryckesbiljetter för annan dryck än det som ingår enligt ovan samt Lunchpaket, kaffetermos och Spa behandlingar bokas direkt på plats.
•    Bokningar av turer och aktiviteter beräknas öppna i februari 2024.

På fredag kväll serveras det en varmrätt, som följs av vårt årliga årsmöte, och för den som vill mingel i Living room.

På lördag kväll blir det en grillbuffe på Terassen, Brunnens nya härliga uteplats, vi har då Lassons med vänner som underhållning i bakgrunden och efter middagen rockar de loss med många låtar att känna igen.

Träffens kvällar avslutas på Söndagen med grand finale, en bankettmiddag med 3 rätter, lottdragning och vi hoppas på fin underhållning därefter. 

Efter att du anmält dig kommer du att få en bekräftelse från Hotellet med information om Din hotellbokning, samt hur och när Du betalar. Tänk på att bekräftelsen kan dröja beroende på antalet anmälningar. Hotellet har meddelat att det kan ta lite tid så de hoppas att gästerna har lite tålamod. Men alla som finns med på listan finns det rum till. Är du osäker på om du finns med på listan kontakta träffgruppen via mejl; ronneby2024@bmwklubben.se

Tältplatserna vid hotellet är nu fullbokat! Men det finns gott om hotellrum kvar, dock kan hotellnatt mellan torsdag-fredag inte bokas ännu, kanske det kommer att finnas, men det vet vi först när det närmar sig. Skriv gärna i fritexten och önska, så kommer du med på en väntelista.

 

Tillbaka till startsidan för Årsträff 2024