Klubben på facebook och forum

Klubben på Facebook och Forum

 

                                        

Möt klubbkamrater på våra mötesplatser online. Planera och dröm om mc säsongen tillsammans med likasinnade.

Här tipsar vi om våra Facebook-grupper och vårt Forum i BMW MC-klubben Sverige. Det är två av klubbens informationskanaler och mötesplatser online. Vi modererar dem för att hålla en hög kvalité på innehåll, för att minimera risken för spam och andra säkerhetsproblem samt att säkra en god ton. 

Vi når långt ifrån alla medlemmar via Facebook men grupperna används flitigt i många distrikt och är väldigt uppskattade. Facebook gör det väldigt enkelt att nå hojkamraterna i klubben snabbt med spörsmål, info om spontana aktiviteter eller kanske en hälsning från en pågående resa.

När det gäller våra planerade aktiviteter så är hemsidan platsen där du hittar all detaljerad information. Klubbens funktionärer använder normalt e-post för att aktivt nå ut med information till så många medlemmar som möjligt i distrikten.

Mötesplatserna online på Facebook och Forum skapar gemenskap och möjlighet till möten, informations- och kunskapsutbyte.

Välkommen in till våra grupper på Facebook och Forumet. Här finns möjlighet att ge och få tips från likasinnade inför kommande säsong. Vi hörs där!
 

BMW MC-klubben Sverige

--------------------------------------------------------------------------------------------------

BMW MC-klubben Sverige på Facebook
Facebook grupperna är slutna grupper. Knacka på och svara på tre frågor så släpper vi in dig. Detta för att minimera risken för att spam robotar m.m. kommer in i gruppen.

 

Riksgrupper 

Distriktsgrupper

 

Intressegrupper

Classic

S1000 - modeller

mcQ

Vi har också en föreningssida på Facebook men vi använder den faktiskt inte aktivt idag. Den hittar du här >>
 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Klubbforum (inte Facebook ☺ )

I BMW MC-klubben Sverige har vi sedan många år ett livaktigt forum med en mängd olika intresseinriktade grupper. 

Forumet når du via hemsidan eller direkt via: http://www.bmwklubben.se/forum/

Fördelen med forumet är att det är sökbart, att man kan välja kanaler beroende på intresse och det man vill diskutera för stunden. Här hittar du många medlemmar, mycket kunskap om BMW motorcyklar och kan få hjälp om du undrar något kring BMW MC, GPS-teknik m.m.  Här finns också köp- och sälj avdelningar.

Tips: För att använda forumet effektivt från en mobil terminal (iOS, Android) så kan du ladda ned appen Tapatalk och via nå alla inlägg i våra forumkanaler.

Användning av forumet kräver att du är inloggad som medlem i forumet. Både klubbmedlemmar och icke medlemmar kan använda vårt forum. 

Regler för vårt Forum och våra Facebook grupper.
Kort kan sägas att reklam inte är tillåtet i våra kommunikationskanaler. Annonsplatser säljer vi till företag i Bumsen och på hemsidan. Vill du sälja eller köpa något som privatperson så finns det en speciell Facebook-grupp och grupper i forumet för ändamålet. I övriga grupper tillåts inga köp- och säljinlägg. Klubbens moderatorer är suveräna i sina beslut av, vad som (inte) tillåts i dessa kanaler. Stort tack till Er moderatorer som hjälper till med att hålla ordning i våra kommunikationskanaler. Ni gör ett fantastiskt jobb. Detaljerad information om regler finns i respektive grupp och forum. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------