09 december 2021

D9 Infomail November 2021

Hej ALLA medlemmar i D9 

Nu börjar det bli kallt på riktigt och vi tittar tillbaka på säsongen som har passerat. Med tanke på pandemin var den inte lika knepig som förra året, men påverkades av densamma ändå en del.

Vi upplever att de aktiviteter vi genomförde blev mycket trevliga tack vare er, såväl korta fikaturer som längre dagsturer. Bl.a. en heldagstur till Visingsö anordnad av Mats Remsö, där vi fick en liten historielektion om den speciella ekskogen. Besök på utställningen ”Bensinen i blodet” i Nyköping, en dagstur till Kvilleken, glass-tur till Hjortkvarn och en del annat. Dessutom en hel del fikaturer som lite spontant dök upp på initiativ av er medlemmar, BRA JOBBAT!!! Tack till alla som deltog!

Och tack vare Andreas Edstrand, Erik Wänström och Torbjörn Landberg kunde vi också ordna några uppskattade grusturer. Vi DO tackar ödmjukt för er insats, vi hoppas att ni hittar på något även nästa säsong!

Genom ett gott samarbete med SMC kunde vi återigen genomföra en KNIX-kurs på Raceland i Norrköping. Vi siktar givetvis på att få till denna aktivitet inför nästa år också. Ni som inte deltagit tidigare, gör det! ALLA som deltagit vittnar om hur mycket det ger. Ny på hoj, “gammal räv”, det spelar ingen roll. Alla har något att lära sig av denna dag! Och tack vare bidraget från klubbförsäkringen via Svedea kan ni inte hitta denna aktivitet billigare någonstans.

 

Vi har redan börjat kika på aktiviteter för nästa säsong. Helgen som var träffade P-O & jag landets övriga Distriktsombud för lite utbildning, utbyte av erfarenheter och diskutera nya ideér. Vi hoppas även på att få förslag från er medlemmar på aktiviteter. Vi måste hjälpas åt för att aktiviteterna ska bli många, roliga och varierade!

Närmaste aktivitet är ett planeringsmöte som vi kommer att hålla i Januari, (vi återkommer med datum & plats snart), där vi dels presenterar de aktiviteter vi funderat på, dels tänkt oss att ni medlemmar ska komma med era förslag på aktiviteter vi/ni skulle vilja genomföra. Denna aktivitet kommer liksom andra läggas upp på hemsidan!

Men om vi inte hörs innan dess, så önskar vi ALLA D9:or en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År! 

 

Mvh Distriktsombuden i D9 P-O & Simon