Bild grus
10 april 2021 - 10:30

D10 Grussläppet ** SAMLING 10.30 **

Grussläppet 2021 – Det delade Släppet

Detta är Grussläppet Grupp 3 med samling 10.30 vid Q-Star i Hökerum (se kartbilder).

 Först några ordningsregler. Läs noga!
I nådens år 2021 kör vi TRE Grussläpp, var och ett med max 8 deltagare och med 30 minuters mellanrum. Tanken är, trist men sant, att grupperna inte ska träffas på vägen eller vid målgång. Du väljer redan vid anmälan vilken av grupperna du vill åka med i och det kan inte ändras efteråt med mer än att du avanmäler från en grupp och sedan anmäler dig till en annan. Vi har ingen möjlighet att administrera byten på annat sätt. Det finns inte heller någon reservlista eftersom anmälningssystemet på hemsidan saknar stöd för det. 

OBS! Får du förhinder så AVANMÄL dig snarast av hänsyn till dina klubbkamrater! Det kommer garanterat finnas någon som inte fått en plats i första omgången som med glädje tar över en plats som blivit tillgänglig.  

Försök planera din ankomst så att du anländer max 15 minuter före din samlingstid! Vi vill undvika trängsel och de som inte tillhör nästa grupp som ska köra kommer att hänvisas till ett ”väntaområde” för sin grupp. 

Den som kommer utan att vara anmäld i förväg kommer endast få följa med om det är någon i en grupp som inte kommit. Blir det ingen plats blir det dessvärre att åka hem igen som gäller, vi kommer inte göra rutten tillgänglig för egen körning. Samma sak gäller för den som anländer för sent.

Inom varje grupp förväntas deltagarna ta hänsyn till ”social distansering”. Ni vet vad det innebär. 

Så till information om turen:
Det blir en BLÅ (enkel) rutt med start och mål i Hökerum mellan Borås och Ulricehamn. Samling vid Q-Star bensinstation, se karta. Parkering för ev. bil + släp finns tvärs över vägen. 

Rundan vi kör är ca 110 km, med en 10 min bensträckare efter ca en timme och en lunchpaus på 45 minuter efter ytterligare ca en timmes körning. Lunchpauserna är på olika ställen för de olika grupperna, allt för att undvika kontakt. Allt du vill äta och dricka får du ta med dig, alla stopp är "i skogen"!

Vägarna är till största delen ”blå” grusvägar - dvs grusvägar med god standard. Inga särskilda däck krävs. Det är såklart några avsnitt på asfalt också, i huvudsak på små (och krokiga!) vägar. Vi passerar exotiska platser som Grovare, Molla, Annelund, Alboga och Öra, innan vi efter ca 4,5 timmar är tillbaka i Hökerum. 

Anmälan
Anmälan öppnar här fredag 2021-04-02 klockan 09.00 och stänger fredag 2021-04-09 klockan 16.00. Du måste vara inloggad för att det ska fungera, ta fram dina inloggningsuppgifter i tid!

OBS! Är ni två personer på hojen MÅSTE BÅDA anmäla sig, använd då "+1"-funktionen. Denna funktion får INTE användas för att anmäla någon som kommer på egen hoj! 

 

Välkomna!

Gunnar och Lars

Rutt

qstar 1

qstar 2

Andra aktiviteter du kan vara intresserad av