.
29 juni 2024 - 09:30 - 30 juni 2024 - 14:00

D15 Tält helg 2024

Packa ditt tält, alternative tarp  och sätt på nabbadäcken.  

Beskrivning
Välkommen till en helg med äventyrlig gruskörning i fokus. Härlig gruskörning o friluftsliv med tjöt vid lägerelden ingår i paketet. Svårighetsgrad mellangrupp

Samling
Datum: 29-30 Juni
Plats och tid: Hardys i Höör, avfärd 9.30

Praktiska detaljer, efter rekning av tur 

Efter avfärd Hardys Höör, åker vi grus till Hårsjö Skola där vi packar av och låser in de mtrl som kan kännas onödigt att släpa med på grusrundan som följer där efter. Fika/Lunch vatten eller vad ni vill ha att ladda lite energi med ska givetvis åka med. 

Innan återkomst skola finns möjlighet att stanna till vid ICA i Vittsjö där ni kan fylla på era förråd med smått och gott. I Vittsjö tankar vi upp hojarna inför söndagen.
 
Vi kommer Campa utanför Hårsjö Skola. Där finns Toa/Dusch Kyl och vattenkran. Stor Grill som vi kommer tända, bra ved finns också. De som som vill grilla till kvällen kommer att ha  fina möjligheter. Klubben bjuder på korv för de som vill ha.
 
På söndag morgon finns möjlighet att hämta bullar och pålägg (morgonpigga Fredde hämtar) Till en kostnad av 50 kr/ person får du 4 bullar med pålägg. Om du vill avstå frukost bullarna är det viktigt att anmäla detta till Mia, Jonas eller Fredde senast 28/ 6 kl 15, då bullarna beställs. 

Du ska ta med utrustning för att övernatta, gärna tält, tarp går också bra. 

Ta med mat för lördagen/ söndag som du kan tillaga på sprit eller gasolkök, eller äta som det är. (Lördag tänds lägereld med grillmöjlighet)

På söndag intar vi Freddes Bullfrukost, fika under vägen och lunch innan vi skiljs åt. Annat bra att ta med är t.ex. dryck, vatten, badbyxor och myggmedel. Vatten finns i skolan att fylla på. 

Kostnad skola 50 kr/ person.                   
Kostnad bullar 50 kr/ person.                    Kostnader Swishas till Fredde 

Anmälan (Max 15 deltagare)
Du anmäler dig här på hemsidan

2024 är det Fredde, Jonas och Mia som anordnar

Kontakt 

Fredrik Hallström; 0706-706291 fredde222@gmail.com 

Jonas Hallström;  0738-800413   hallstrom68@icloud.com 

Mia Ljunglöf; 0705-365242 mia.ljunglof@bmwklubben.se

 

Välkommen
Fredde, Jonas och Mia

Andra aktiviteter du kan vara intresserad av