11 december 2021

D7 - Infomail december 2021

Här kommer lite information från BMW mc-klubben

Först vill vi välkomna alla nya medlemmar! Vi är en stor klubb som blir större vilket ger oss ännu bättre möjligheter att ordna aktiviteter både när och fjärran.

Trots pandemin så har 2021 varit ett aktivt mc-år. Våra eminenta funktionärer har bjudit oss över 100 körningar. Den årliga turen till Grönsöö slott samlade över ett hundra hojar. Nytt rekord. Under året så har över 50 medlemmar ställt upp som turledare och sweepers. Stort tack till er alla!

Vintern är inte den bästa mc-månaden på våra breddgrader men vi är aktiva ändå. Förutom att planera för 2022 så finns det en hel del aktiviteter. För att du inte ska missa något så kolla regelbundet hemsidan https://www.bmwklubben.se/ och vårt distrikts (D7) Facebooksida https://www.facebook.com/groups/150040111828870

Helgen 27-28 november träffades alla distriktsombud och styrelsen för att tala om vad som hänt och vad som händer framöver. Årsträffen blir 11-14 augusti i Sundsvall. Det kommer att bjudas på massor av fin hojåkning och trevlig samvaro. Det vinkades även om en del annat som kan locka medlemmar från hela landet. Mer information kommer.

I distriktet jobbar vi på med att förbereda 2022. Den 17 februari kommer vi att ordna en träff med turledare, både existerande och såna som vill bli, för att planera årets körningar. Vill du bli turledare så hör av dig till oss – vi jobbar för att få till en turledarutbildning även denna vinter.

I november så klev Anita Strååth in som DO och ersatte Lisa Ryrholm. Lisa kommer att fortsätta att hjälpa klubben med IT-frågor. Tack Lisa!

I väntan på våren så hoppas vi att vi ses på någon eller några av våra andra aktiviteter. Vi hade en välbesökt och kul säsongsavslutning på Restaurang Löwenbrau den 16 november. Nästa år måste vi välja en större lokal! Det har också erbjudits AW och hjulbord. Det kommer mer – håll koll på hemsidan!

Har du tankar eller idéer om en aktivitet så hör av dig till oss via vår gemensamma mejl d7@bmwklubben.se eller direkt till någon av oss DO. Du hittar våra epostadresser på https://www.bmwklubben.se/group/7.

God hjul önskar era distriktsombud som är

Anita, Heli, Joakim, Roberto & Stickan