---
02 september 2022 - 18:30 - 04 september 2022 - 18:00

D11 Tarphelg 2022

D11 D14 D15

Grus Resa

Välkommen till D11 Tarphelg 2022 - Mer information kommer

Småländsk Tarphelg på grus. Vad kan gå fel? Packa hängmatta, tarp och sätt på nabbadäck.  Endast 15 platser. Först till kvarn.
Mikael Johansson och Conny Wassbjer planerar årets Tarphelg 2022.  Vi ses i höst!

Beskrivning

Välkommen till en avslappnad gruskörningshelg med hängmatta och tarp i fokus. Härlig gruskörning o friluftsliv med tjöt vid lägerelden ingår i paketet. Även tältare är välkomna men får givetvis tälta lite för sig själv...   ;-). Eventuella försök att ta hjälp utifrån beivras (läs eventuell partner med husbil i närheten) ;-).

Missa inte detta. Blir en fin hösthelg på två hjul på grusiga Smålandsvägar. Fredag kväll kommer att tillbringas vid någon plats med gott om träd  eller plattmark, i Smålandsskogarna. Lördagskvällen ska vi hamna lite mer kustnära i Blekinge. Blir bra detta. Missa inte detta. Välkommen!

Samling

Datum och tid: 2-4/9

Plats:

  • Växjö:  Preem Sandviksvägen 2
  • Kalmar Rasta:  Starttid 17:00
  • Jönköping, Plats och tid kommer.

Praktiska detaljer

Alltså... du ska givetvis ta med utrustning för att övernatta och äta där vi stannar för kvällen. Gärna tarp och hängmatta, eller tält. Kanske något att grilla eller annat som du gillar och som du själv fixar till på t.ex. medtaget Trangiakök. Frukost medtages. Vi kommer inte att vara i närheten restauranger/eller affärer innan vi når platsen för natt 1. Möjlighet att handla lite kommer att ges under lördagen inför natt 2. Annat bra att ta med är t.ex. vatten, badbyxor och myggmedel :-). 


Anmälan (Max 15 deltagare)

Du anmäler du här på hemsidan i anmälningsfunktionen som du når till höger på denna sida. Ange varifrån du vill starta.

Kontakt

  • Växjö: Conny Wassbjer
  • ​Kalmar: Mikael Johansson
  •  

 

k

 

kj

Fire

 

 

 

 

 

 

Andra aktiviteter du kan vara intresserad av