Vårbild

D15 -

Skåne

 

 

Välkommen till D15 - Skåne

 

Vi är ett gäng på ca 1 100 medlemmar som gillar mc. Intresset gäller meka, bygga, köra och framför allt ha trevligt på och kring hojen. Detta oberoende fabrikat på mc.

Distrikt täcker hela Skåne, men vi kör ofta turer med våra grannar D11 och D14, Halland, Småland och Blekinge. Vi har även utbyte med våra danska vänner.

Vi, DO och mcQ vill, med medlemmarnas hjälp, skapa trevliga aktiviteter som turer på på asfalt och grus, resor, pubträffar, soppkvällar med teman och utbildningar. Detta i form av avrostning, GPS-kurser, HLR och köra på övningsbana.

Kvällskörningar är torsdagkvällar, helgkörningar sker både lördag och söndag samt turer för ”vardagslediga” oftast på onsdagen.

Kommunikation

Denna, vår hemsida, är vårt viktigaste instrument för att dela information. Här finns alla aktiviteter, som kan komma in några dagar innan den sker. Här visas om en aktivitet är inställd, kvällen före. Facebook BMW klubben D15 finns och en separat BMW klubben mcQ. Där kommer påminnelser om aktiviteter och berättar om vad som hänt.

Allan, Staffan, Christer och Mia