0102

D15 -

Skåne

Välkommen till D15 - Skåne

Vi är ett gäng på ca 1 100 medlemmar som gillar mc. Intresset gäller meka, bygga, köra och framför allt ha trevligt på och kring hojen. Detta oberoende fabrikat på mc.Distrikt täcker hela Skåne, men vi kör ofta turer med våra grannar D11 och D14, Halland, Småland och Blekinge. Vi har även utbyte med våra danska vänner.

 

2022 bjuder på många ”trevligheter”.

De flesta av medlemmarnas aktiviteter är nu utlagda på hemsidan. Programmet kommer att innehålla någon resa inom Sverige. Kanske blir det en utomlands när sommaren närmar sig.

Årets Årsträff äger rum den 11 till 14 augusti på Södra Berget i Sundsvall. Det blir mängder av trevliga aktiviteter, SPA, möjlighet till camping. Mer information kommer när bokningen öppnar under februari.

Äggakakan De Lux återkommer i  juli, liksom MC-höst i Öst under september.

Avrostning  "Stenkul på hjul" blir i Dalby valborgsmässoafton.

Förutom detta har vi många härliga aktiviteter på både grus och asfalt att se fram emot. Det blir spännande studiebesök, utbildningar, naturupplevelser och mycket annat. 

Denna, vår hemsida, är vårt viktigaste instrument för att dela information. Här på vår hemsida finns alla aktiviteter, som kan komma in några dagar innan den sker. Här visas om en aktivitet är inställd, kvällen före. Facebook BMW klubben D15 finns och en separat BMW klubben mcQ.

Sugen på att genomföra en aktivitet så hör du av dig till någon av oss, och vi stöttar på alla sätt.

Ser fram mot att ses och kör som vanligt

Mia, Allan, Christer, Staffan och Lennart