5205

D15 -

Skåne

 

 

Välkommen till D15 - Skåne

 

Vi är ett gäng på ca 1 100 medlemmar som gillar mc. Intresset gäller meka, bygga, köra och framför allt ha trevligt på och kring hojen. Detta oberoende fabrikat på mc.

Distrikt täcker hela Skåne, men vi kör ofta turer med våra grannar D11 och D14, Halland, Småland och Blekinge. Vi har även utbyte med våra danska vänner.

Året som gått har varit annorlunda för oss alla. Vi har inte levt som vanligt med trots allt kunnat ägnat oss åt vår favorit, hojen.

 

2021

Nu hoppas vi att 2021 kan bjuda på än mer ”trevligheter” än 2020, innanför och utanför landets gränser.

 

Vi, mcQ och DO har lagt ut de aktiviteter, som medlemmar bjuder in till. Programmet innehåller inga resor utanför Sverige, än så länge. Vi avvaktar till längre fram och hoppas.

Årsträffen är planerad till den 20-23 maj är tyvärr inställd. Skall i stället anordna en "Årsträffstur" lördagen den 22 maj.

Däremot har vi många härliga aktiviteter på både grus och asfalt. Det blir spännande studiebesök, utbildningar, naturupplevelser och mycket annat. 

mcQ har fler aktiviteter än någonsin tidigare.

Denna, vår hemsida, är vårt viktigaste instrument för att dela information som SPONTANTURER. Här på vår hemsida finns alla aktiviteter, som kan komma in några dagar innan den sker. Här visas om en aktivitet är inställd, kvällen före. Facebook BMW klubben D15 finns och en separat BMW klubben mcQ.

Sugen på att genomföra en aktivitet så hör du av dig till någon av oss, och vi stöttar på alla sätt.

 

Ser fram mot att ses och kör som vanligt

 

Mia, Allan, Christer, Staffan och Lennart