Torneälv 2021-06-07  klockan 01:53

D3 -

Mittnorrland

Mer om D3 Mittnorrland

Välkommen till distrikt D3 Mittnorrland.

Distrikt D3 Mittnorrland består av Västernorrlands och Jämtlands län. Man kan också beskriva distriktet med landskapen Ångermanland, Medelpad, Jämtland och Härjedalen. D3 är ett av de tre, till ytan, stora norrländska distrikten och för att täcka upp den stora geografiska ytan är ambitionen att det bör finnas 3 ombud i distriktet.

Vi söker fler distriktsombud i distriktet, speciellt i Jämtland och Härjedalen, som vill delta i klubbens lokala och regionala verksamhet. Distriktsombudens uppgift är att vara BMW MC-klubbens lokala representanter i distriktet och att efter bästa förmåga tillsammans med medlemmarna inspirera till olika aktiviteter för klubbens medlemmar i distriktet och regionen. Det är inte avsikten att vi ska konkurrera med de lokala mc-klubbar som finns utan att vi ska samverka med dom för att stärka hela mc-kollektivet.

Det är en gammal sanning att ingen förening är bättre än dess medlemmar, så distriktsombuden hoppas på aktiva medlemmar som gärna tar kontakt och ger förslag om olika aktiviteter. Vi kan med eller utan motorcyklar göra många kul saker tillsammans om flera hjälper till med idéer och förslag till olika aktiviteter. Vi har ju i alla fall ett stort gemensamt intresse och det är att vi gillar att motionera våra BMW motorcyklar och med det intresset kan vi komma långt. Kontakta Distriktsombudet Håkan Öhman eller Lars-Åke Lovetén via d3@bmwklubben.se, så kan vi berätta mer.