01 april 2020

Så här hanteras bokningarna till Årsträffen 2020

Nedanstående information har skickats via e-post till samtliga som anmält sig till Årsträff 2020 TanumStrand och samtidigt angivit sin epostadress. För att övriga medlemmar ska kunna ta del av informationen publiceras den även här på hemsidan.

På grund av den pågående Coronapandemin har styrelsen beslutat att flytta fram klubbens årsträff på TanumStrand ett år. Nytt datum blir 27-30 maj 2021! Det betyder också att årsträffen i region Nord flyttas fram till 2022.

Vi tycker naturligtvis detta är mycket tråkigt men under rådande omständigheter så är det rätt beslut att fatta. Vår förhoppning är att alla ni som är inbokade i år istället vill och har möjlighet att komma nästa år.

Här kommer information om vad som händer med din bokning:

  • Om du önskar komma till årsträffen nästa år så behöver du inte göra något alls. Din bokning gäller nästa år för samma antal personer och dagar och ev. matpaket som till träffen som skulle varit i år. Sista betalningsdag för slutbetalning är framflyttad ett år till 20/4 2021.
  • Om du inte vill eller har möjlighet att komma nästa år och vill boka av din vistelse så tar du kontakt med TanumStrand. Du får då tillbaka det du hittills har betalat in, det gäller även bokningsavgiften!
  • Du som vill åka till TanumStrand i år den aktuella helgen är välkommen att göra det. Du betalar samma pris trots att inte årsträffen är där. Ta kontakt med TanumStrand för att meddela att du vill komma i år. Du kan då samtidigt även boka in dig till årsträffen 2021. Din bokning kommer inte att automatiskt flyttas över till 2021 om du åker dit i år!

Allt som har med bokning och ombokningar att göra tar du direkt med TanumStrand. Du når dem på epost  info@tanumstrand.se, alternativt telefon 0525-190 00.

Bokningen, utöver vad som sagts ovan, för deltagande på Årsträff 2021 är stängd tills vidare. Vi återkommer till hösten med information om vilka boendeformer som finns kvar att boka och när/hur bokningen öppnar.

 

Årsmötet 2020 kommer att genomföras på utsatt datum och tid men i digital form. Mer information om det kommer senare.

 

Mycket välkomna till Årsmötet 2020 på webben och Årsträffen 2021 på TanumStrand!

Arbetsgruppen för Årsträffen 2021